Chitchatten #9

chitchatten

Zo eindelijk weer tijd om te chitchatten! Een dagje later dan gepland, maar dat kan de pret niet drukken. Het is heel druk geweest afgelopen week, nieuwe plannen voor The Dutch Notebook en natuurlijk het verbouwen in ons huisje! Laten we maar gauw beginnen.

Nadat we de sleutel van ons huisje hadden gekregen ben ik alleen maar druk geweest.

Mijn schoonouders zijn op vakantie dus doen we een beetje proef draaien hoe het is om samen te wonen. Ik draai wasjes, doe het huishouden, verzorg de baardagaampjes enzovoorts.. Gelukkig hoef ik me om het eten niet druk te maken, dat doen we bij mij thuis. Ik moet eerlijk zeggen, je krijgt veel meer respect voor wat je ouders allemaal voor je doen!

convoi exceptionelleAfgelopen week heb ik 2 keer convoi exceptionelle, oftewel uitzonderlijk vervoer, gereden. Mandy volgt de opleiding mediavormgeving en daarvoor moest ze een 3d stuk maken. Ze maakte een krab die je kon bouwen tot een krukje en tot een opbergbak. Super gaaf! En ik mocht het vervoeren. Dus dat ging voorin, in de gordel, naar school en weer terug. Even voelde ik mij een chauffeuse haha.

Zondag waren we in de Efteling! Een erg leuk dagje, alleen best wel warm en druk ! Maar we hebben genoten! Ik heb in de Droomvlucht gezeten, Carnaval festival, en maar liefst 2 keer in de Fata Morgana. Het was de enige attractie waar het echt rustig was! Er was zelfs geen wachtrij. Dus toen we het eerste rondje hadden gehad mochten we blijven zitten voor een 2e rondje. Ook hebben we natuurlijk door het sprookjesbos gewandeld! En voor de rest heb ik genoten van het uitzicht, en lekker veel foto’s gemaakt.

verbouwenIn ons huis zit ook al behoorlijke vooruitgang! De plafonds zijn eruit, de keuken is eruit, dus nu kunnen we langzaam aan gaan opbouwen. En dat klop ik af, want dit huis heeft zijn verborgen gebreken. Maar goed, we zijn al goed op weg ! Nu zijn we aan het kijken voor een stukadoor voor de keuken, dan naar de IKEA om de keuken te regelen en ondertussen zijn we aan het kijken wanneer het plafond erin kan. En zo zijn we met nog veel meer dingen tussendoor bezig. Soms raak ik het overzicht even kwijt, maar dan wordt ik weer gerustgesteld haha. Kenneth heeft gelukkig vanaf vrijdag 3 weken vakantie. 2 weken gaan we vol aan de slag en dan doen we het een weekje even wat rustiger aan.

Vanaf vandaag ben ik vakantieganger! En die luid ik in met een dagje lekker rustig werken aan The Dutch Notebook, boodschappen doen en wat kleine dingen regelen voor het huis. Eindelijk weer even tijd om aan de blog te werken, want dat heb ik wel gemist hoor. Nou ben ik afgelopen weekend druk bezig geweest met veranderingen die ik hier door ga brengen. En daarmee ga ik vandaag lekker verder! Hopelijk kan ik binnenkort gaan delen wat hier gaat veranderen. Ik heb er in ieder geval super veel zin in! Als hint kan ik zeggen.. het is een toekomstgerichte verandering.

Zo en dat was het wel wat ik allemaal wilde chitchatten met jullie ! Het is een drukke boel, en er schiet best wel wat doorheen. Maar alles komt goed! Hoe gaat het met jullie ? Hebben jullie wat te chitchatten ?

xxxkelly.png

 

 

Comments

comments

1 comment for “Chitchatten #9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge