Coca-Cola Goodiestash

coca-cola stash
Goedemorgen! Vandaag is het alweer woensdag! En in de meeste gevallen betekent dat hier tijd voor een Youtube filmpje. Dit keer ga ik jullie meenemen door mijn nog niet zo’n grote Coca-Cola stash die ik in de loop van de komende jaren probeer uit te breiden. Maar vandaag laat ik jullie dus het begin zien van mijn hopelijk groot groeiende verzameling Coca-Cola goodies. Veel kijkplezier!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden! Voor meer filmpjes vind je hier mijn kanaal! Hebben jullie ook een verzameling?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “Coca-Cola Goodiestash

 1. oktober 29, 2015 at 3:11 am

  Aah zo leuk om te zien! Ik vind het altijd geweldig als iemand een niet zo’n standaard hobby heeft šŸ˜›
  Het potlood komt er z.s.m. aan. Mijn moeder wilde hem naar je toe brengen aangezien ze ook in omgeving Roermond woont, maar dat is haar niet meer gelukt. Daarom brengt ze het morgen naar het postkantoor šŸ™‚
  Roxanne | Peachlife onlangs geplaatst…Ik ben een brildrager! Jij ook?My Profile

  • Kelly
   oktober 29, 2015 at 10:07 am

   Dankje šŸ˜€ Dat is prima, ah wat lief, maakt niet uit, ik heb wat om naar uit te kijken šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge