Review: Cygnett ChargeUp Pocket 2500

cygnett powerbank
Hey! Wellicht hadden jullie het al in de gaten maar ik ben gek op gadgets en dingetjes voor mijn telefoon. Mijn telefoon is een beetje vastgeplakt aan mijn rechterhand, ik kan er uren mee in de weer zijn. Maar dit houdt ook in dat de accu aan het einde van de dag toch ook wel leeg is, soms eerder. En dat vind ik nooit zo’n prettig idee, daarom was ik ook heel blij dat ik gevraagd werd door GSMpunt.nl de Cygnett compact powerbank te testen! En dat kwam goed uit met de reis naar Engeland in het verschiet, ik nam hem mee, en vandaag kan ik je vertellen wat ik ervan vind !

 photo verpakking_zps31tye4me.png
Ik kreeg zoals ik gewend ben van GSMpunt.nl een goed verpakt pakketje. Nou heb ik daar geen foto’s van, want mijn lieve hond zat er met haar tanden in. Maar goed dus dat hij netjes verpakt was ! In het doosje vind je dus de verpakking. Hierin zit een gebruiksaanwijzing, een usb-kabeltje en natuurlijk de ChargeUp 2500.

 photo inhoud_zpsbjtcbldx.png
ChargeUp 2500:
Dat is de naam van de powerbank, een hele mond vol, dus ik hou het hier even bij powerbank. De vormgeving is eigenlijk net als een platgeslagen doosje, heel dun en niet groot. Hij is gemakkelijk in gebruik en neemt eigenlijk geen ruimte in. Een nadeel waar ik van tevoren al tegen aan stuitte hij is niet geschikt voor andere Samsung apparaten als de S5, S6 en de S6 Edge. Wel is hij te gebruiken op verschillende Apple apparaten: iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5, iPad 2nd gen, iPad 3rd gen, iPad 4th gen, iPad Mini, iPad Air en de iPad Air 2. Een beetje jammer dus voor de Samsung fans.

Gebruik:
De mini usb-kabel zit ingebouwen in de powerbank. Hij zit erg stevig in het daarvoor bestemde sleufje, de eerste keer een beetje te stevig. Ik kreeg hem namelijk niet los, dat kun je dus positief en negatief opvatten. Met wat gescheld en een sterker zusje (thanks Mandy) lukte het wel. Gelukkig ging dat de 2e keer veel soepeler.

 photo aangesloten_zpst04ugbo2.png
Zoals jullie in de introductie konden lezen nam ik hem mee naar Engeland. In Engeland hebben ze namelijk vreemde stekkers, we hadden maar één omvormer per kamer, dus moesten we een andere oplossing verzinnen voor de andere telefoon. Dat was een goed moment om deze powerbank uit te proberen. En ik moet zeggen, we waren tevreden over het resultaat, de eerste keer dat we hem (zonder op te laden) gebruikten gaf hij ongeveer 50% extra batterij. Toen we hem een dag hadden opgeladen en weer in de telefoon staken gaf hij ongeveer 3/4 batterij. Top dus!

Conclusie:
Ik ben erg tevreden over het resultaat! Hij laad goed op, ook als je vergeet je telefoon in de lader te steken ’s avonds. Dus dat geeft wel wat rust voor mij, als ik deze meeneem ben ik nog voorzien van wat extra batterij. Zeker ook als de telefoon wat ouder word, bij de S6 heb je namelijk niet de mogelijkheid de telefoon accu te vervangen. Dus dat kan ik hiermee op vangen. Nou sleep ik wel vaker een oplader  mee, maar dat neemt meer ruimte in als dit kleine doosje. Hij kost in de webshop €19,95, een mooie prijs voor dit apparaatje, je krijgt echt wat je ervoor betaald. Hij is niet als een powerbank die je voor een €10 bij de supermarkt kan halen. Dus dat vind ik het wel waard!

Mij hebben ze er heel blij mee gemaakt, maar ik mag jullie ook wat geven.. Dat vind ik nog leuker ! Gsmpunt stelt namelijk een kortingscode ter beschikking voor 20% korting op deze oplader! De code hiervoor is CYGNETT20  en is geldig tot eind november. Eigenlijk ook een heel leuk cadeau idee voor te geven in een surprise met sinterklaas, of met kerstmis. Verder heeft GSMpunt ook andere telefoon accessoires, waarvan ik er al een aantal heb laten zien, ook leuk om cadeau te geven met de feestdagen! Zouden jullie een powerbank willen aanschaffen, heb je er al een, of ben je niet zo afhankelijk van een telefoon? Let me know!

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge