“D.I.Y.” Quotes

diy notebookGisteren liet ik jullie zien wat ik vorige week bij de Action heb gekocht. Hieronder viel ook bovenstaand notitieboekje. Al in de winkel was ik me aan het bedenken wat ik er eigenlijk in moest gaan schrijven. Zo bedacht ik me dat ik in eentje aantekeningen wilde maken voor de blog, in het 2e boekje iedere dag een zinnetje en in het laatste boekje quotes. Nou is het idee van een boekje met quotes onderhand in het stenen tijdperk verzonnen, toch wilde ik het graag met jullie delen! Dus dat ga ik bij deze doen..

 photo pinterest_zps6bxhxkt0.png

Allereerst maakte ik in Pinterest een bord aan, waarin ik leuke, mooie, lieve, inspirerende quotes kon “pinnen”. Hierna ging ik op zoek naar quotes en deed deze pinnen op mijn bord. Nadat ik er een aantal had gepind, pakte ik mijn boekje erbij en ging aan de slag met overschrijven en doodles erbij tekenen.  Simpeler kan niet, maar toch is het wel leuk om te doen. Het voelt een beetje als het poëzie album van vroeger.

Hieronder zie je een paar bladzijdes die ik heb gemaakt.
 photo voorbeeld 1_zps5aphic9t.png

 photo voorbeeld 3_zpsjmk8rqf3.png

 photo voorbeeld 2_zpsiwlvsrwt.png

Ik heb bewust de linkerkant leeg gelaten, om het geheel wat meer rust te geven, en er eventueel in de toekomst nog plaatjes te kunnen plakken.

Ik hoop dat ik jullie een beetje geïnspireerd heb. Dit soort dingen zijn toch wel leuk om te doen als je je verveeld, of als je op vakantie bent en veel ideeën op doet in de omgeving.
Om mijn “Quotes” bord te bekijken kun je klikken op de P rechtsboven tussen de social media icons of via deze widget:
Volg het bord quotes van Kelly op Pinterest.

Veel plezier als je dit gaat maken en nog een hele fijne dag!
Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for ““D.I.Y.” Quotes

 1. juli 17, 2015 at 7:44 pm

  Leuk bedacht!!
  ps. Ik ben ook verslaafd aan notitieboekjes kopen 🙂

  • Kelly
   juli 17, 2015 at 7:47 pm

   Dankje! Ja ik koop ze zelfs als ik geen idee heb wat ik er mee moet hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge