De Kelly van vroeger: filmpjes

de kelly van vroeger filmpjes
Hey! Lang, lang geleden, waren er 6 cockertjes, ze stonden stuk voor stuk in de spotlight op Youtube. Ze hadden een hoop fans en het baasje was apetrots.. Ugguh, beetje overdreven, maar vroeger maakte ik regelmatig filmpjes van de hondjes en zette deze online op Youtube. Natuurlijk waren ze niet bekend, en keek eigenlijk alleen mijn familie er naar. Maar ik was er wel altijd trots op. En het leek me wel leuk om in het kader van “De Kelly van vroeger” deze met jullie te delen. Dit is overigens geen vaste rubriek, maar meer puur toeval dat er nu precies één week later nog een logje over online komt. Maar goed, ik neem jullie mee!

Mijn eerste filmpje kwam online op 4 mei 2009, dat is dus al 6 jaar geleden. Ik maakte ze met mijn mobieltje en daarna bewerkte ik ze met Windows Moviemaker. In het eerste filmpje laat ik alle cockertjes zien.

In het 2e filmpje, dat op precies dezelfde dag online kwam, liet ik zien hoe Jive kon voetballen. Toen begreep ik nog niet dat regelmaat een goede manier was om op Youtube te werken.

En daarna viel ik weer een lange tijd stil. 3 jaar later, op 11 januari 2012, plaatste ik mijn laatste video op het account: Kelly07Jive. Hierin stond allerlei informatie die bij mijn sectorwerkstuk hoorden. En nee, het had niks te maken met vrachtwagens, toen had ik namelijk het idee om webdesigner te worden. Toch grappig dat ik weer 3 jaar later deze blog heb waar ik veel tijd en moeite in steek :).

Jammer genoeg heeft Youtube de muziek onder dit filmpje weg gehaald. Maar ik vond toch dat hij in dit rijtje thuis hoorden.

Nu plaats ik af en toe een video op Youtube voor deze site. Nog niet met regelmaat, maar dat zal vast nog wel een keer goed komen! Ik ben erg benieuwd naar wat jullie hiervan vinden en of jullie vroeger ook dit soort hobby’s hadden. Ik kijk uit naar jullie reacties!

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge