De Kelly van vroeger: Graphics

de kelly van vroeger
Hi iedereen, vroeger woonde er een meisje in Roermond dat zwaar verslaafd was aan alles met computers en Photoshop. Ik dus ! Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat was ik er mee bezig. Ik zat dagelijks op Zikle.nl mee te praten op fora, tutorials te volgen, mensen te helpen en mijn website te veranderen. Heerlijk ! En ik kijk er graag naar terug. In die tijd heb ik veel dingen gemaakt op de laptop en het leek me leuk om er een aantal met jullie te delen ! Even een kanttekening, Kelly-Graphics was mijn vorige website en Kellyke1994 was mijn zikle account. Dus dat vind je ook terug als copyright.

 photo 02_zps2ii7liaf.pngIk heb eigenlijk geen idee wat voor een naam dit heeft, maar ik weet nog goed dat dit een tutorial was en dat ik eigenlijk super trots was op het resultaat.

 photo 05_zps5nogzn6z.pngDeze heb ik een lange tijd als lay-out gehad op mijn toenmalige website. Toen was ik ook groot fan van Miley Cyrus en Katy Perry.

 photo 01_zps59w6dszf.pngDit maakte ik met Photoshop, het was gewoon als achtergrond of als texture. Deze maakte ik speciaal voor mijn Graphics website.

 photo 04_zpsr0rgmrtx.pngDeze notitieblaadjes zijn een grote trend geweest op Zikle. Ik heb er een hele lading gemaakt, ook voor mijn agenda toen d’r tijd.

 photo 07_zpsx0pngg45.png

O ja, in de tijd van Photoshop was ik ineens helemaal gek op het maken van buttons. Deze was mijn favoriet, omdat ik het koekje zo schattig vond.

 photo 08_zpsftliwkr5.pngVoor degene die het niet weten dit is een blend, een blend van 3 foto’s. Hier heb ik er echt ontzettend veel van gemaakt. Ik vond dat altijd zo leuk om te doen!

 photo 06_zpsd08oma9r.pngEn een signature van Kat von D. Ik ben gek op haar tattoos. En als groot fan van LA Ink, maakte ik deze signature met behulp van een tutorial.

Vroeger maakte ik altijd veel gebruik van Photofiltre Studio, in combinatie met Photoshop. Nu gebruik ik alleen nog Photoshop, maar nadat ik deze plaatjes heb opgezocht begint het toch weer te kriebelen. Wie weet dat ik het binnenkort toch weer eens installeer. Misschien is het wel leuk om er tutorials over te gaan schrijven! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden, en wat jullie vinden van dit idee! Laat het me weten in de reacties 🙂

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge