Easy peasy 6x keukengadgets

keukengadgetsOmdat er geen receptje in mijn hoofd omhoog popte ging ik eens op jacht naar wat leuke keukengadgets ! Het is weer eens wat anders, en het brengt op ideeën voor in mijn eigen keuken! Zo vond ik namelijk super leuke items, maar ook hele handige items!

Allereerst wil ik er even bij zeggen dat de items klikbaar zijn naar de websites waar ik ze heb gevonden. Het is niet gesponsord, het zijn items die ik leuk vond en graag wil delen 😉

 photo Vinyl-Coasters-Rockabilly-4_zpsddhedzzm.jpg

Zoals jullie al wisten ben ik wel weg van de jaren 50 ! Deze Rockabilly vinyl platen zien er erg leuk uit voor op de salontafel ! Ik vond 6 stuks voor €14,95. Misschien niet goedkoop, maar dat heb je wel een leuk item voor op tafel.

 photo corn-2_zpshlycgxbx.jpg

Dit is dus een cornflakes dispenser, en hoe onnodig hij eigenlijk ook is, ik vind hem heel gaaf ! Nou eten Kenneth en ik dat niet veel, dus aanschaffen zal ik hem niet. Maar voor in de keuken zou hij toch leuk staan. Hij kost €29,95 , niet veel geld eigenlijk voor zoiets.

 photo easy-sushi-roller-0.png_zps9dycfkk1.jpeg

Ik ben gek op Sushi! Maar om het nou zelf te maken ? Daar heb ik mijn handjes nog niet aan gebrand. Misschien wel leuk om eens te doen, en dan ook met een echt bamboematje. Maar mocht me dat nou niet lukken kan ik nog altijd dit handige apparaatje voor €7,95 kopen. Dan wordt de sushi voor mij gerold.

 photo xapstt1428485874348_zpssxs0h1gv.jpg

Dit doet me ook denken aan de jaren 50. Of het uit die tijd komt weet ik niet, maar aangezien het rood is en ik er een coca-cola fles op kan draaien vind ik het een heel leuk apparaatje. Ook handig voor met verjaardagen, op een tafel zetten en de zelfbediening kan beginnen ! Deze kost €8,42, dus ik twijfel aan de kwaliteit, maar leuk om uit te proberen is het wel.

 photo Can Bottle Crusher 1_zps6mrt33hj.jpg

Dit vind ik echt super handig uit zien ! Kenneth neemt altijd flesjes mee naar het werk, dus daarvan zal ik het plastic straks ook moeten verzamelen. En hoe leuk is het dan om die dingen eerst te pletten ? Ik vind het wel een leuk speeltje, en een bijkomend voordeel.. Ik kan meer plastic in een zak verzamelen! Deze kost €59,95, geen geld, *rib valt uit lijf*, wie weet ooit 😉

 photo 9200000009941090_zpsphmlvagu.jpg

En dan het geen waar ik het meest blij ben dat ik het heb gevonden ! Deze onderzetters in de vorm van een pallet ! Als dat nou niet in de keuken bij ons past, dan weet ik het ook niet meer.. Ik vind het echt een super leuke gadget ! Hopelijk zijn ze ook functioneel, want deze ben ik dus echt van plan te halen. Als ik het goed begrijp op de website betaal je voor 1 €10,-. Dat vind ik op zich best prijzig voor een onderzetter, maar ze zijn eigenlijk te leuk om te laten liggen.En je hebt ze ook in het klein voor drankjes, te leuk!

Zo en dat waren ze alle 6 alweer ! Hebben jullie nog leuke keukengadgets in huis ? 

xxxkelly.png

Comments

comments

2 comments for “Easy peasy 6x keukengadgets

  1. mei 14, 2016 at 10:35 am

    Super gave spullen 😀 die sushi roller is zo handig! Die cornflakes dispenser staat ook zo leuk 😀
    Mariska onlangs geplaatst…Getest | neus contourenMy Profile

    • mei 16, 2016 at 4:22 pm

      Ja he 😀 Die cornflakes dispenser is leuk voor de heb !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge