England here I come!

england here i come
Goedemorgen! Als jullie dit lezen, zit ik als alles mee zit op de boot richting Dover! Niet dat jullie dat nog niet wisten, aangezien ik het bijna iedere dag er wel over heb gehad. En nu ik dit typ zit ik al te stuiteren. Ik heb er namelijk echt héél véél zin in! Vandaag vertel ik jullie wat meer over onze plannen en de plannen omtrent de artikeltjes hier!

Allereerst zal het jullie wel opgevallen zijn dat de Instagram week niet online staat. Nou, na lang denken kwam ik op het idee om de foto’s gewoon te gaan verwerken in de 365 days challenge. Dit leest leuker voor jullie en het is niet dubbel op. Dus die mogen jullie nu uit de agenda gaan strepen ;).

 photo 1_zpsgt5krtgf.jpg
Dan komen we op het 2e deel. Wat gebeurt er de komende dagen hier. Nou de logjes staan gewoon alvast ingepland :)! Die komen dus ook gewoon online. Alleen weet ik niet of ik de kans krijg en de mogelijkheid heb om de 365 days challenge te maken en dezelfde dag online te zetten. Mijn laptop neem ik namelijk niet mee, dat is mij iets te veel risico en ik wil gewoon op en top genieten van Engeland. Maar dat los ik op, door wanneer het niet lukt, jullie een grote 365 days update te geven donderdag. En daarnaast gaat natuurlijk mijn camera en telefoon wel mee, dus ik ga vloggen!!

 photo DogampBearLenhamCarouselExt_zpsavarvp87.jpg
En dan komen we nog op de planning van Engeland zelf. Vannacht zijn we vertrokken rond een uur of 4. De boot nemen we in Duinkerke. (Ik kom dus in 2 nieuwe landen op 3 daagjes weg, jeej!!) We proberen de eerste de beste boot te nemen die er is, maar dat is even afwachten. Als we aan zijn gekomen in Engeland gaan we alvast het eerste gedeelte onderlangs verkennen. Het belangrijkste voor mij is dat we naar Brighton gaan, Chockywockydoodah here i come!! Morgen gaan we afhankelijk van het weer eerst naar London en dan naar Blue waters, of we gaan naar Blue waters (en verder? weet ik niet). En dan gaan we woensdag of nog naar London en anders gaan we nog een ander stukje verkennen bij Dover en Folkstone. En dan hebben we de boot van half 7 weer terug. Natuurlijk staat het allemaal niet exact vast, en laat ik me gewoon verassen door mijn reisgids a.k.a. schoonpapa. Hoe het nou echt is geworden horen/zien jullie natuurlijk in de vlog. En wie weet nog wel een post met foto’s. Ik ben van plan los te gaan, hihi.

Zo en nu heb ik wel weer genoeg verraden van de plannen in Engeland. Ik ga genieten, en mocht het niet lukken online te komen, dan tot donderdag!

Lots of love,
Kelly English 

Bron foto:  2, 3, 1

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge