Essence Gelnailpolish #12 Mandarin Bay

mandarin bay
Nadat jullie dinsdag konden lezen over de lipstick die ik had gekocht, vertel ik vandaag wat meer over deze Essence Gel nailpolish. Ik kocht hem vanwege de kleur, ik wilde er namelijk een die past bij mijn oranje-roze achtige blousje. En hij past perfect ! Maar goed zwijmel ik weg op Mandarin Bay of vaar ik met een bootje gauw weg ? 

 photo mandarin bay_zpsgg3e6d83.pngDe naam doet de kleur eer aan, hij is inderdaad mandarijnachtig gekleurd, met een roze gloed eroverheen. Na een laagje heb je al een dekkende kleur, en na 2 heeft hij een mooie diepe kleur. Het kwastje is ook lekker breed, waardoor ik niet zo snel er langs zit en de lak op mijn huid beland. Want met smalle kwastjes, moet ik 3 keer een streep trekken en dan gaat het vaak mis. Dus daar ben ik heel blij mee !

 photo kleur_zpsubuhsu2a.png

Wat ik wel jammer vind is dat hij na 2 dagen, met de nieuwe basecoat van Catrice en een  gel topcoat van Essence, al begint te chippen. Terwijl ik, in het weekend, nooit zo veel doe en maar 1x onder de douche heb gestaan. Dus echt een goede reden om te gaan chippen heeft het niet. Dus dat vind ik wel jammer, maar voor €1,89 (meen ik) hoor je mij echt niet klagen. En breng ik een paar dagen later nog wel een laagje aan. of heb ik weer een goede reden om een nieuw kleurtje aan te brengen.

Ik ben er blij mee, de kleur is lekker fris en past ook nog wel een beetje bij de herfst ! Alleen is het wel jammer dat hij niet zo lang blijft zitten, maar wellicht ligt dat aan mijn base en/of topcoat.. Mocht er iemand tips hebben, die zijn altijd welkom! Ik blijf in ieder geval wel op Mandarin Bay. Wat vinden jullie van de kleur ? Varen jullie weg of blijven jullie op Mandarin bay ? Let me know in de comments!

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “Essence Gelnailpolish #12 Mandarin Bay

 1. september 26, 2015 at 1:08 am

  Jammer dat hij chipt, maar de kleur is wel mooi! Ik heb een hekel aan chippende nagellak, daarom gebruik ik de ‘sandstyle’ lakjes van P2. Die zitten zo vast als cement!
  Roxanne | Peachlife onlangs geplaatst…Signalen dat jij een echte crazy cat lady bent!My Profile

  • Kelly
   september 26, 2015 at 11:22 am

   Ja dat klopt! Sandstyle zit echt vastgeroest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge