Essence Liquid Lipstick #04 Show Off

liquid show off
Hoi iedereen, gisteren konden jullie in de shoplog lezen dat er een liquid lipstick in mijn mandje was beland. En natuurlijk moest ik deze uitproberen. Benieuwd naar wat ik van deze liquid lipstick vind ? Dan lees gauw verder!

 photo DSCN1454_zpscry4ccv8.png
De kleur die ik heb gekozen is #04 Show Off. De liquid lipstick heeft de vormgeving van een lipstick en de inhoud en applicator als een lipgloss. Ik vind het er heel gaaf uit zien.

 photo DSCN1458_zpsoelunoen.png photo DSCN1493_zpsjzu1hirj.png
De kleur is erg mooi, en dekt ook netjes. Op mijn arm zie je hoe fel de kleur is in de zon. En op mijn lippen zie je het in wat minder fel licht. Ik vind het wel een beetje vervelend dat het zo plakt als een lipgloss. Ik had gehoopt dat het wat minder zou zijn.

 photo DSCN1515_zpsjt3afr3e.png
Hier zie je hem in een full face foto.

Ik ben erg blij met de lipstick, maar dan eerder voor naar feestjes. Zo zal ik hem niet zoveel dragen. Hebben jullie de Liquid Lipsticks al uitgeprobeerd en wat vinden jullie ervan ? Ik ben erg benieuwd naar jullie mening. Let me know in de comments!

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge