Even kletsen: website

even kletsen: website

Goedemorgen allemaal! Nog niet zo lang geleden veranderde de lay-out volledig.. Toch ben ik er om de een of andere reden niet tevreden mee. Ik krijg er geen boost van en ook met de permalinks zit het niet goed. Dus ben ik weer aan het denken geslagen, maar wel over meer dan alleen dat, dus daar wilde ik met jullie even over kletsen. Misschien hebben jullie nog tips, tricks, of andere ideetjes?

De naam:
Steeds vaker twijfel ik over de naam. Is Kelly’s blog wel pakkend genoeg, en is het eigenlijk wel de naam die ik het wil geven. Het logo vind ik prachtig en wil ik sowieso op deze manier houden. Maar ik denk steeds vaker over een andere naam. Iets met Charlotte erin, dat lijkt me wel mooi. Of een andere verwijzing. Op de een of andere manier vind ik Kelly’s blog klinken als een website die ik vroeger zo zou hebben genoemd. Hierdoor denk ik dus ook vaker over een 2e website, maar als ik er dan heel bewust over nadenk, weet ik dat een van de 2 sites dan in het water gaat lopen. En dat wil ik dus zeker niet ! Puzzelen dus! Als je ideetjes hebt, of het juist wel een goede naam vind, laat dan zeker even van je horen!

De lay-out:
Ik weet niet wat  het is, maar toch vind ik hem niet prettig kijken. Het is precies wat ik in gedachte had, maar ik voel me er niet lekker bij. Misschien is het gewoon te donker? Ik weet het niet, ik ben me nog aan het oriënteren. Daarnaast is het erg vervelend dat de permalinks niet kloppen. Het bevat cijfertjes en dat is natuurlijk niet goed voor alle zoekfuncties en dergelijke, maar ook niet fijn wanneer jullie wat terug willen zoeken. Dus ook daar zal ik een oplossing voor moeten vinden.

 photo change_zpszrhjdvlw.jpg

Inhoud:
Ook de inhoud zit me een beetje dwars. Ik wil wat meer vaste onderwerpen gaan nemen, niet zo zeer in waar ik over blog, dat wil ik graag breed houden. Het moet gewoon mij blijven, maar meer dat er vaste momenten zijn dat jullie wat kunnen verwachten. Dat wil ik op gaan schroeven naar 3 liefst 4x in de week. Zo is het voor jullie overzichtelijk en voor mij beter met schrijven en indelen. Je hebt natuurlijk al de 365 days en woensdag is meestal Youtube dag, maar er mag naar mijn mening nog wat meer structuur komen.

Social media:
Zoals jullie weten ben ik een actief gebruiker van Instagram, dat vind ik echt een geweldige app. Maar ik wil me nu dus ook wat meer gaan richten op contact met jullie. Dus ik wil wat actiever gaan worden op Twitter, Snapchat en natuurlijk wat meer delen op de Facebook pagina van Kelly’s Blog. Op Twitter en Snapchat kun je me vinden onder Kellyke1994. Maar makkelijker is het natuurlijk om even rechts te klikken, of even naar onder te scrollen. Daar vind je ze ook 🙂 !

Zo nu heb ik jullie weer een beetje bijgekletst over mijn bevindingen over de website van dit moment! Wat vinden jullie ? Tips, tricks, ideetjes, alles is welkom!

Liefs,
Kelly

Comments

comments

4 comments for “Even kletsen: website

 1. oktober 31, 2015 at 1:27 pm

  Ik vind het een leuk idee dat je de naam Charlotte in je blognaam wil verwerken. Ik moest gelijk denken aan Charlotte’s web van die film met dat varkentje (die ik vroeger zo vaak gezien heb, hihi). Wat je lay-out en inhoud betreft zou ik gewoon lekker gaan spelen en experimenteren. Probeer verschillende dingen uit en kijk waar jij je goed bij voelt en wat je leuk vind!
  Ismay onlangs geplaatst…Ik ben donorMy Profile

  • Kelly
   oktober 31, 2015 at 2:34 pm

   Oja helemaal niet aangedacht hihi. Dankje voor de tip 🙂

 2. oktober 31, 2015 at 10:04 pm

  Je moet alles opschrijven! Rubrieken, stijl, etc. Notitieboekjes zijn je grootse vriend als blogger. x
  Sax and the Pretty onlangs geplaatst…Glitter en gruwelMy Profile

  • Kelly
   november 1, 2015 at 12:12 am

   Ja, dat klopt ! Die schrijf je in no time vol 🙂 x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge