Favoriete blogs van dit moment #2

favoriete blogs#2
Vanmorgen had ik nog last van het witte blad syndroom. En pling daar kwam een ideetje. Het is namelijk alweer bijna 4 maanden geleden dat ik een favoriete blogs schreef. En in de tussentijd heb ik weer genoeg ontdekt ! Dus ik neem jullie mee door een aantal pas ontdekte, en leuke blogs die ik al langer volg en nu met jullie deel!

Door te klikken op de logo’s kom je op de site 😉

 photo simplynspecial_zpsc5267ohl.jpg
Allereerst Simplynspecial, een blog die ik een tijdje geleden ontdekte doordat ze reageerde op een van mijn artikelen. Een leuke blog van de 28-jarige Nina, ze schrijft over persoonlijke dingen, maar ook beauty, lifestyle en andere zaken passeren de revue. Erg leuk!

 photo peachlife_zpsa2btuwbr.jpg
De 2e die ik erg leuk vind is Peachlife.nl. Roxanne woont op Curaçao en schrijft eigenlijk over van alles. Persoonlijk, lifestyle, fashion, beauty etc. En binnenkort verhuist ze terug naar Nederland, dus ook daarover schrijft ze af en toe.

 photo mylittlefamilyof5_zpsr0n56hl7.png
My little family of 5 is de derde die ik met jullie wil delen. Cherryfizz verdween een maand of 3 geleden van het scherm. Gelukkig kwam er 2 maanden later een berichtje op Facebook dat Gonny overnieuw begint, alleen dan met de recepten. Nog niks persoonlijks, en dat is niet erg! Ik ben blij dat ze langzaam weer terugkomt!

 photo lisanneleeft_zpssoanhmaa.jpg
De laatste, voor nu, die ik dagelijks bezoek is Lisanneleeft.nl. Lisanne heeft de ziekte van Lyme en krabbelt nu eindelijk stukje bij beetje op. Door de bijtjes krijgt ze steeds meer energie! Verder is het eigenlijk ondanks alles wat ze meemaakt en heeft mee gemaakt een super positief persoon. Echt een voorbeeld als het gaat om niet in de put zitten als iets niet mee zit!

Zo ik heb jullie hopelijk weer wat nieuw leesvoer kunnen geven! Wanneer jullie nog leuke tips hebben hoor ik dat natuurlijk heel graag, let wel op dat je de link in de daarvoor bestemd vakje plaatst, dan accepteer ik sneller de reactie dan wanneer hij in het spamgedeelte komt!

Fijne dag, liefs,
Kelly

Comments

comments

7 comments for “Favoriete blogs van dit moment #2

 1. november 11, 2015 at 8:54 am

  Altijd erg leuk om te zien en om nieuwe blogs te leren kennen!
  XOXO esmee
  Esmee onlangs geplaatst…Kleine haul: Abercrombie, G-Star, MAC en RitualsMy Profile

  • Kelly
   november 11, 2015 at 9:30 am

   Vind ik ook! Zal ook eens een kijkje nemen op de jouwe! X

 2. november 11, 2015 at 4:46 pm

  Leuk! Ik kende van jouw rijtje alleen Lisanne, ga de andere ook eens bezoeken.

  • Kelly
   november 11, 2015 at 5:03 pm

   Zeker doen ! Erg leuk !

 3. november 11, 2015 at 6:16 pm

  Lisanneleeft . nl is ook een van mijn favoriete blogs! 🙂 De andere blogs kende ik nog niet zo goed, dankjewel voor de tips! 🙂
  Hilde onlangs geplaatst…Recept – Super simpele linzensoepMy Profile

  • Kelly
   november 11, 2015 at 6:46 pm

   Leuk 🙂 ! Zeker doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge