Favoriete instagrammers #1

instagram tag

Hi iedereen! Je ziet vaak in de bus, of waar dan ook dat mensen aan het snuffelen zijn door Instagram. Of ineens vliegt de camera voor het eten, “even een foto maken”, en ja dat geld ook voor mij! Ik ben gek op Instagram en kan uren foto’s bekijken, als ik me verveel, als ik moet wachten etc. Het was zelfs een van de vele redenen om mijn abonnement qua mb’s drastisch te verhogen. Maar als je zo vaak surft heb je ook favorieten, natuurlijk wisselen die ook af dus vandaag deel #1

Ik heb er 6 geselecteerd om vandaag met jullie te delen..

 photo kellycaresse_zpstvnaysgm.png
Allereerst Kellycaresse, oftewel Kelly van Kellycaresse.nl. Ik vind het ontzettend leuk om met haar mee te kijken in haar leven met haar man, Lana en hun 2e dametje op komst. Ze is een voorbeeld voor me, iets wat je mij absoluut niet vaak hoort zeggen over iemand.

 photo sjenkie86_zps9hz1fs2r.png
Als 2e haar man Yannick, oftewel Sjenkie86. Als je Kelly volgt, volg je Yannick ook, zo simpel is dat! Zijn foto’s zijn net zo leuk als die van Kelly. Laat ik het er maar op houden dat het hele gezin gewoon héél leuk is.

 photo shirleyvisser_zpspqzbxxxb.png
Ken je de hashtag #Skyleroverload ? Als je hem niet kent moet je heel gauw gaan kijken! Dit is het schattige zoontje van Shirley Visser! Zij deelt ook van alles en nog wat. Hoe moet ik het zeggen, haar foto’s zijn gewoon leuk. En als je de kleine Skyler ziet, dan moet je haar volgen!

 photo lonneke_zpsjfmot18c.png
Ook zo’n leuke hashtag is #tiboverzamelt ! Tibo is de Engelse Cocker Spaniel van Lonneke. Hij is bij mij thuis geboren, en hij sleept dus met wandelen pakjes, flesjes etc. mee ! Heel schattig om te zien, en extra leuk omdat hij hier geboren is. Verder deelt Lonneke ook hele mooie andere foto’s, zeker een kijkje waard!

 photo lisanneleeft_zpsnrfovdlx.png
Dan hebben we nog Lisanne van Lisanneleeft.nl. Ze strijd tegen Lyme en ondanks dat ziet ze zoveel lichtpuntjes in haar leven, die ze deelt. Ze is een bezige bij, ondanks alles en ik vind het knap hoe positief ze is en ik kan het haar echt niet nadoen. Ook leuk om eens door te scrollen!

 photo diditweblog_zpsexjhdj1f.png
Op Diditweblog delen Cleo en Dees hun dagelijks leven, heel veel food foto’s passeren de revue. En dat vind ik niet erg! In tegendeel erg leuk zelfs!

Zo dit waren ze weer voor deze keer! Ik spreid mijn favoriete uit over meerdere logjes, dan blijft het ook leuk om te lezen en overzichtelijk. Als je nog Instagrammers hebt waarvan je denkt “Kelly die moet je echt eens bekijken!”, dan mag je de naam hieronder neerzetten en dan zoek ik ze op. Anders belanden ze in de spamfilter. Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vonden, laat het me weten in de comments!

Liefs,
Kelly

 

 

Comments

comments

6 comments for “Favoriete instagrammers #1

 1. september 30, 2015 at 7:56 pm

  hele leuke meiden om te volgen liefs

  • Kelly
   september 30, 2015 at 8:03 pm

   Vind ik ook! Liefs

 2. september 30, 2015 at 9:32 pm

  Hele leuke meiden om te volgen!
  Roxanne | Peachlife onlangs geplaatst…Ontdek Oeuvre tijdens de Fashion Days!My Profile

  • Kelly
   september 30, 2015 at 9:53 pm

   Ja hè ! Jou volg ik ook met veel plezier 😉

 3. oktober 1, 2015 at 8:26 am

  Leuk, ik kende de meeste niet dus ik kan weer even lekker wat mensen opzoeken op instagram haha
  Romy Morgan onlangs geplaatst…Travel wishlistMy Profile

  • Kelly
   oktober 1, 2015 at 8:43 am

   Haha, kijk daar doe ik het voor !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge