Food| This or That tag

foodLaatst zat ik in de vrachtwagen te verzinnen wat voor tag ik wilde verzinnen. Het idee om een This or That Food versie te maken sprong in mij op. Niet erbij nadenkend dat er meer versies van zijn. Dus vandaag neem ik met jullie mijn versie door!

Zoet of hartig beleg, ik ben gek op hagelslag, nutella, vlokken, muisjes etc. Alhoewel ik salades ook erg lekker vind. Maar helemaal dol op broodvlees ben ik niet.

 photo broodje_zpsl0caz0qm.png
Vlees of kaas, tja dat is niet meer dan logisch haha! Vlees natuurlijk!

Hagelslag of vlokken, ik vind hagelslag vaker meer naar chocolade smaken dan vlokken. Vlokken vind ik ook lekker, maar meer suikerig.

Aardappelen of rijst, kom maar op met mijn bordje nasi! Ik hou van rijst, geen idee waarom, maar op aardappelen ben ik behoorlijk uitgekeken.

Mild of spicy, ik vind pittig op zijn tijd wel lekker, maar dan toch in combinatie met wat milds. Dus ik ga voor mild, dat is wat makkelijker eetbaar.

 photo pannenkoek_zpskh6equhh.png
Pannenkoeken of poffertjes, omdat ik daar wat meer op en in kan bakken. Poffertjes vind ik ook heel lekker, maar die kleintjes zijn toch net wat anders dan het echte werk!

Biefstuk of tartaar, ik vind beide lekker, maar bij voorkeur, een tartaartje met wat gebakken ui of een champignonsausje, smullen!

Banaan of kiwi, tja het zoete en zachte vind ik gewoon heel lekker. Daar kan ik niet veel meer van maken haha.

Kwark of brood, daarvoor geldt hetzelfde als aardappels. Ik ben op brood uitgekeken. En kwark vind ik erg lekker, omdat je het met meer kan combineren.

Ontbijt of lunch, ondanks dat ik gek ben op mijn kwarkontbijtje heb ik liever de lunch. Een lekker bartje met zalm of kipfilet. Of een andere salade, of wat opgewarmd eten van gisteren. Dat vind ik toch net wat lekkerder dan ontbijt. Overigens is mijn lunch vrijwel standaard boterhammen met broodvlees als ik op school ben.

Zalm of haring, daar ga ik geen onderscheid in maken, ik vind ze allebei erg lekker! Op brood sowieso. En zalm in teriyaki saus met rijst en wokgroenten is ook erg lekker!

Pizza of lasagne, ik vind lasagne heel erg lekker. Maar pizza vind ik nog lekkerder, en ook veel gezelliger en leuker. Pizza ziet er altijd zo gezellig uit, en dat kun je met je handen eten.

Italiaans of Chinees, ik lust wel Italiaans, maar mijn voorkeur gaat toch meer uit naar Chinees. Rijst, bami, veel groentes en wok. Dat vind ik toch echt wel wat lekkerder.

 photo taart_zpsskhsfzzk.png
Taart of toastjes, ik hou van lekkere salades op toastjes. Maar ik hou toch net even wat meer van een lekker stukje taart. Ik ben gewoon echt een zoetekauw!

Cupcakes of wafels, alhoewel je cupcakes veel mooier en leuker kan decoreren gaat mijn voorkeur toch naar wafels. En dan die wat nog warm zijn met een dotje ijs en slagroom en wat fruit. Nomnomnom. Brengt me eigenlijk helemaal naar de kerstsferen.

Worstenbroodjes of saucijzenbroodjes, en dan in een kerstservetje gewikkeld met home alone op de achtergrond. Ik vind ze allebei mega lekker, maar worstenbroodjes zijn net wat makkelijker te eten.

Appel of peer, die kan ik teminste gewoon zo eten. En dan niet als ze wat zacht zijn, maar gewoon als ze nog stevig zijn. Appels kan ik alleen eten als ze warm zijn.

 

Vork of lepel, voor mijn gevoel eet zich dat veel gemakkelijker.

AGF of stamppot, alhoewel hutspot iets is waar ik niet vaak vrolijk van word, kies ik wel voor stamppot. Dat is toch net wat gevarieerder, en bijv. de Griekse stamppot van mijn schoonmoeder is er eentje die ik erg kan waarderen.

Macaroni of spaghetti, geef mij maar lange slierten en een kliederboel om mijn mond. Die kleine stukjes deeg in mijn mond word ik niet altijd even vrolijk van. Maar dat ligt er ook aan hoe het is bereid.

Zo dat waren mijn antwoorden! Mocht je het een leuke tag vinden mag je het natuurlijk overnemen! Een linkje zou ik wel leuk vinden :). Wat vind jij lekkerder, ontbijt of lunch?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

13 comments for “Food| This or That tag

 1. februari 25, 2016 at 10:49 am

  Ik denk dat ik juist het ontbijt het lekkerst en het fijnst vind, vooral de ontbijtjes op bed zijn een succes. Of je dag beginnen met een heerlijk ontbijtje in de tuin (als het mooi weer is tenminste).
  Op brood en aardappelen ben ik eigenlijk ook wel op uitgekeken, dus ik probeer nu af en toe ook wat anders te kiezen.

  • februari 25, 2016 at 12:17 pm

   Oh ja, in de zomer ontbijten in de tuin met aardbeitjes, of op de camping is ook heel fijn 🙂

 2. februari 25, 2016 at 1:58 pm

  Dit zijn wel echt moeilijke keuzes hoor! Maar taart ben ik het heel erg mee eens 😛 tussen vlees en kaas kiezen is niet mogelijk voor mij.
  Mariska onlangs geplaatst…Outfit | een beetje lenteMy Profile

 3. februari 25, 2016 at 7:16 pm

  Broodvlees hihi, nog nooit van dat woord gehoord! Ik eet niet graag zoet op brood ’s morgens, liefst kaas of vleesbeleg.. Leuk om jouw invulling te lezen 🙂 goed bedacht!
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…TAG | Bloggers be likeMy Profile

  • februari 25, 2016 at 7:20 pm

   Hihi, wie weet is het wat Limburgs? Hier zeggen we altijd broodvlees haha! Dankje 🙂

 4. februari 25, 2016 at 8:02 pm

  Jammie, ik heb gelijk trek na het lezen van dit artikel. Ik ben gek op zowel zout als zoet, en soms heb ik ook een echte zoet dag en een echte zout dag, herken je dit?

  • februari 25, 2016 at 8:04 pm

   Ja, dat herken ik wel haha. De enige dag heel veel trek in snoep en chocolade en de ander dag meer trek in hartige dingen en chips en dergelijke

 5. Marjoleinee
  februari 26, 2016 at 9:02 am

  Wat een heerlijk artikel haha, ik heb er honger van gekregen! Ik hou echt van pizza maar ook van lasagne, ik kan niet kiezen! 😮

  • februari 26, 2016 at 9:11 am

   Haha! Ik zou in feite ook niet kunnen kiezen, maar dat heb ik bij veel dingen

 6. maart 4, 2016 at 10:11 am

  Ik zat je tag te lezen, zag een foto van een taart. Ik pak het stukje taart die nog in de koelkast ligt en lees je tag verder. Dit is zo slecht voor mij! Maar leuke tag met moeilijke keuzes!

  • maart 4, 2016 at 10:20 am

   Hahaha ik moest serieus hardop lachen!

 7. maart 16, 2016 at 12:46 am

  Het taartje op de laatste foto ziet er echt lekker uit. Ondanks dat het zo laat is krijg ik er gelijk zin in!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge