Get to know me better tag

get to know me better
Hey! Vandaag heb ik een leuke tag voor jullie met wat meer informatie over mezelf. Zo leren jullie me een beetje beter kennen. Ik heb dit trouwens een paar dagen eerder gemaakt, dus sommige antwoorden kloppen niet helemaal !

 photo littleme_zpskl3shwoo.png
Geboortejaar? In 1994, op 30 november om precies te zijn.
Hoe lang ben je? 174 cm, een redelijk normale lengte dacht ik zo !
Waar dacht je aan toen je vandaag wakker werd? Mag ik alsjeblieft nog heel even blijven liggen… Maar dat gaat niet als je als eerste op de badkamer moet zijn in een huis van 5 haha!
Waar ben je op dit moment? Op het moment ben ik thuis.
Single/relatie? 1 januari, 2 jaar samen met het liefste vriendje.
Beschrijf jezelf kort, maar krachtig: Ik ben een beetje verlegen, een doorzetter en sta voor de volle 110% klaar voor vrienden en familie
Wat zou je op dit moment graag willen? Mijn diploma halen, werk gaan zoeken en uiteindelijk samen gaan wonen, maar dat duurt nog minimaal 3 jaar.
Wat is je doel in het leven? Een transportbedrijf runnen samen met mijn vriend.
Waar ben je bang voor? Dat wat is gebeurt en niet leuk was, nog eens gebeurt.
Heb je je rijbewijs? Ja, al 2 jaar ben ik de trotse bezitter van een roze kaartje !

 photo healthy_zpsl79l6hat.png
Nagellak of lippenstift? Nagellak! Ik ben altijd al gek geweest erop. Vroeger kocht ik op iedere nieuwe plaats waar ik kwam een nieuw lakje. Maar aangezien dat er behoorlijk wat zijn geworden, weet ik niet meer precies waar wat vandaan komt..
Wat is je favoriete seizoen van het jaar? Winter, omdat ik dan de minste last heb van de hooikoorts. Alhoewel ik de zon ook super vind, maar de pollen niet.
Wil je ooit gaan trouwen? Ik hoop ooit nog te trouwen, voor mij hoeft het niet met een groot feest, alleen voor de gemeente vind ik ook prima. Maar trouwen lijkt me wel mooi ja!
Ben je een healthy-freak? Dat valt een beetje tegen hihi.. Ik probeer wel een beetje op te letten, maar niet te veel. Die tijd komt nog wel.

 photo tattoo_zpsqjowl1nu.png
Wat voor kleur haar en lengte heb je? Ik heb de kleur van pure chocolade. Het is geen zwart, maar ook geen bruin. En het is ongeveer tot n stukje onder mijn schouders.
Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag? Ik wil heel graag een fijne zwarte broek en een mooie lipstick. Iemand tips?!
Heb je tattoos? Ja zeker! Eentje, en daar ben ik heel trots op. Hij staat voor “Locked Love”. Een periode die ik heb afgesloten, maar stiekem ook weer heb geopend, alleen dan op een positieve manier.

 photo healthy_zpsl79l6hat.png
Heb je piercings? Als oorbellen niet mee tellen, dan nee, durf ik ook niet.
Draag je een bril? Nee, tot nu toe heb ik er geen nodig.
Wat is jouw perfecte pizza? Pizza Hawaii ! De stukjes ananas vind ik zo lekker, in combinatie met de rest.
Favoriete eten/drinken? Tja, dat is een moeilijke, qua eten kun je me met van alles blij maken, van pizza, tot Japanse balletjes, tot een koude salade. Ook met drinken ben ik niet kieskeurig, vroeger was ik echt Coca Cola addict, maar nu drink vaak toch liever een sapje of ice tea.
Wat is je favoriete parfum? Mijn favoriet is “Midnight Heat” van Beyoncé, maar die is helaas op. Dus nu twijfel ik tussen “Forbidden Rose” van Avril Lavigne en een parfum van Christina Aguilera.
Wat is het laatste wat je kocht? De sims 3.
Wat deed je vanochtend om 08:00 uur? Toen zat ik even achter mijn laptop, blogjes te lezen.

 photo burgerking_zpsdwbnzmdj.png
Favoriete ijsje? Daar kan ik maar een antwoord op geven.. de enige echte Mc Flurry ! En dan het liefst die met M&M’s. Maar de BK Fusion met oreo stukjes maak je me ook blij mee.
Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op? In de zomer ben ik altijd vroeg wakker, door mijn hooikoorts moet ik veel niezen en vaak begint dat al om 6 uur. Maar het liefst slaap ik uit tot een uurtje of 10. Maar ook dat alleen in het weekend.
Wat zijn je plannen voor 2016? Leerjaar 2 mooi afsluiten en door naar leerjaar 3 !
Met hoeveel kussens slaap jij? Één als ik thuis slaap, en 2 als ik bij Kenneth slaap. Aangezien ik hem ook wel eens als kussen gebruik hihi. Of zijn kussen erbij inpik..
Ben je een ochtend of avond persoon? Allebei, ik kan in de morgen heel actief zijn, maar op andere dagen ben ik in de morgen niks waard en s’avonds heel productief.
Ben je geordend of rommelig? Een mix van beide, in huis ben ik nogal geordend. Maar in mijn hoofd is het een grote rommel haha !
Wat wil je op dit moment graag zien? Een leuk bedrag op mijn bankrekening haha!
Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt? Ik hoop mijn diploma te hebben behaald, een vrachtwagen rijbewijs te hebben, een leuke baan in de transportwereld, en samen te wonen met Kenneth.

Wie mis je op dit moment? De engeltjes boven en Kenneth maar die zie ik vanavond weer 🙂
Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf? Eigenlijk heb ik geen favoriet lichaamsdeel, maar ik ben wel trots op mijn ogen. Ik vind de kleur blauw erg gaaf, en ze worden lichter als ik heel kwaad ben.
Ben je verlegen? Ja best wel, tot dat ik de persoon beter ken. Dan veranderd dat behoorlijk haha!
Heb je een accent? Jazeker, aangezien ik een Limburgse ben, ben ik gezegend met een g.. En nee daar ben ik niet altijd even blij mee haha!

 photo zusjes_zps1levmleg.png
Zussen/broers, hoe oud? Ik heb 2 zusjes. Mandy, zij is 19. En Jill, zij is 12.
Hoe ziet jouw dagelijkse leven er uit?  Doordeweeks gaat mijn wekker om 6 uur, dan sta ik op maak me klaar en kleed me aan, vervolgens ga ik naar beneden maak mijn ontbijtje en lees blogjes op mijn tablet alsof het de krant is. Dit doe ik totdat ik naar mijn bushalte moet lopen, daar neem ik de bus naar school en na school neem ik de bus weer terug. En de rest van de dag is iedere dag anders.

Dit was de “Get to know me better tag”, iedereen mag hem natuurlijk overnemen! Ik heb trouwens gevonden bij Kelly Caresse dus dankje Kelly! Mocht je hem leuk vinden mag je hem zeker overnemen!

Tot de volgende keer, Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge