Happy birthday my love!

happy birthday my love
Jaa vandaag wordt mijn allerliefste mannetje alweer 24 ! En hoewel ik er op donder op durf te zeggen dat je het wel lief vind, maar niet mega blij met je gezicht vol in beeld. Ik doe het lekker toch!

Allerliefste mopperbeer van me, ik wens je een hele fijne verjaardag met een hele boel gezelligheid! Ik hoop dat je je kadootje leuk vind, en m toch nog een hele tijd heel houdt. En volgens mij heb ik je op het compleet verkeerde spoor gebracht met mijn meetlint, maar dat vind ik alleen maar leuk!

Wil ik nog een dingetje zeggen.. I love you to the moon and further!
Dikke kus, Je meisje.

p.s. vanmiddag nog een extra logje online!

Comments

comments

2 comments for “Happy birthday my love!

  1. Peter
    augustus 29, 2015 at 1:37 am

    Gefeliciteerd met je liefje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge