Happy birthday to my “little” sister!

mandyVandaag is het 10 juni! Dat wil zeggen dat mijn “kleine”zusje de 20 heeft bereikt ! En daarom ook de aanhalingstekens, want mijn zusje is zo klein niet meer ! 

Nou ben je toch maar 1,5 jaar jonger, dus echt verschil hebben we niet. Ik zou ook niet weten hoe een leven is zonder jou, en dat zal ik ook niet willen lief zusje. Maar goed, nu zal je geen tien meer achteraan ieder cijfer hoeven te plakken. Nu kom je aan de -tig! En ik zal je eerlijk vertellen.. Het verschil merk je niet of nauwelijks! Het is zelfs leuk!

mandy
Lieve Mandy, van harte gefeliciteerd met je verjaardag !!
Ik wens je een super mooie dag met iedereen van wie je houdt,
en een geweldig mooi nieuw levensjaar waarin veel van je wensen uit gaan komen!
Geniet er van ! Ik ben trots op je!

Dikke knuffel!
xxxkelly.png

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge