Happy New Lay-Out

lay-out
Hey! Ik ben wat later, en met een ander onderwerp, maar stiekem vind ik dit onderwerp nu even veel leuker. Ik merkte de afgelopen tijd dat er veel problemen waren met mijn lay-out. Het begon mij steeds meer tegen te staan en eerlijk is eerlijk ik vond hem ook veel te druk. Ik wilde meer rust, en omdat ik sowieso in de loop van de tijd wat dingen ga veranderen vond ik het een goed idee om als eerste te beginnen met de lay-out.

Lay-out website:
Zoals je ziet heb ik hier de lay-out volledig veranderd. Er zijn nu 2 menubalken, een met algemene informatie en een met de belangrijkste categorieën van TDN, Daarnaast heb ik de widgets een beetje aangepast. De foto van mijzelf verander ik in de loop van de tijd nog. Maar aangezien ik nu met een bril op rond ren vond ik het belangrijk deze nu al aan te passen. Verder is er eigenlijk niet veel anders geworden. Het is nu eindelijk een stuk rustiger en dat vind ik prettig kijken.

Lay-out mobiele website:
Zoals je wellicht al hebt gezien is de mobiele website ook veranderd. Ik heb er voor nu een wp mobile plugin opgezet. Dit werkt denk ik beter met laden en dergelijke. Nu zit de slider ook niet meer in de weg, en het overzicht is vele malen beter !

Ik ben erg benieuwd naar wat jullie van deze lay-out en de mobiele website vinden ! Hopelijk ervaren jullie nu ook meer rust in het lezen van de artikelen.

Liefs,
Kelly

Comments

comments

10 comments for “Happy New Lay-Out

 1. oma
  december 20, 2015 at 5:32 pm

  Kelly, je hebt een mooie bril en die staat je ook heel mooi! Heel veel succes! xx

 2. december 20, 2015 at 6:23 pm

  Wat een verandering! Erg mooi gedaan! W even wennen hihi!

  • december 20, 2015 at 6:55 pm

   Ja hè, dankjewel! Hopelijk in positieve zin 🙂

 3. december 20, 2015 at 7:31 pm

  Wat een mooie verandering. Blijft leuk hè, beetje knutselen enzo ♡ good job.

  • december 20, 2015 at 7:52 pm

   Dankjewel! Dat vind ik het leukste om te doen hihi. Thankyou♡

 4. december 20, 2015 at 11:58 pm

  Super leuk! Oogt idd rustiger!
  Cassandra onlangs geplaatst…in 60 dagen van shit naar fit challengeMy Profile

 5. december 21, 2015 at 10:46 am

  Ohh, ik vind je layout heel tof geworden zo! Ik vind het altijd zo leuk om daarmee bezig te zijn hihi! Helemaal als het resultaat er ook uitziet zoals je het je had voorgesteld. Ik volg je nu trouwens via Bloglovin! Liefs
  Lisa onlangs geplaatst…# Favorieten van dit moment !My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge