Het roer omgooien!

het roer omgooienGoedemorgen! Ik wil het roer hier nog wat omgooien, en vandaag wil ik even gaan vertellen hoe en wat. Voor mijn verjaardag kreeg ik namelijk de blogbijbel en met het ritje van maandag las ik het zo uit. Een geweldig boek, maar daar schrijf ik een andere keer nog over. Het boek zette me wel aan het denken, in positieve zin ! Maar wat dan?

Het roer om, ik hoor je ergens al denken, “wat wil ze nu weer anders?”, het is niet veel, maar wel van belang dat jullie het ook weten 🙂

Dagelijks bloggen
Allereerst wil ik van dat verplichte gevoel af. Ik merk dat het me belemmert in creativiteit en ik merk ook dat ik ook nog graag andere dingen wil doen. Dus die stress wil ik nu gaan vermijden. Eigenlijk is de voornaamste reden dat ik dagen maak dat ik van 7 uur ’s ochtends tot 6 uur/ 7 uur ’s avonds weg ben door school en stage. Dit komt omdat de lessen in 3 dagen gepropt moeten worden en ze geen lokalen meer hebben, als het goed is veranderd dat begin februari weer. Maar voor nu zal ik die dagen wel moeten draaien. Dus een dagje néé is ook oké ! En mijn diary staat er toch dagelijks op, dus iedere dag heb je wel wat leesvoer.

Persoonlijker
Ik wil mijn logjes meer persoonlijkheid in gaan brengen. Meer humor, meer mij, dat wil ik er in gaan verwerken. Iets wat ik soms nog wel eens mis hier. De monday journal, tasty wednesday, saturday youtube en tag sunday wil ik wel behouden. Zodat er een beetje vastigheid is en dat brengt me trouwens op het volgende punt.

Lifestyle
Zoals je al kon zien “nail my friday” gaat verdwijnen. Ik wil mij meer focussen op lifestyle en dat daar een snufje beauty bij zit is iets wat bij mij hoort. Maar de focus gaat meer liggen op lifestyle en de dingen waar ik meer over kan vertellen. Ik kan je wel vertellen dat een lakje 2 laagjes nodig heeft en dat het snel chipt. En dat zal ik ook wel blijven doen, maar niet meer vast op vrijdag, ik heb namelijk geen voorraadje liggen voor iedere vrijdag, haha!

Notebook
Wat ik verder graag wil is dat het echt meer een notitieboekjes vorm gaat krijgen. Kortom de logjes worden wat korter, ongeveer 300 woorden, dus SEO proof. Op zaterdag lukt mij dat niet, maar daarvoor is ook het filmpje. En als het een keer langer is, ook prima. Ik ga niet ergens midden in mijn verhaal stoppen. En als de inspiratie mij meer woorden oplevert, hebben jullie ook langer leesvoer. Maar over het algemeen ga ik streven naar om en om de 300 woorden.

En dat is eigenlijk voor nu de bedoeling op TDN. Van de eerste zul je hopelijk niet al teveel gaan merken, maar van de 3 andere dus wel. Wat vinden jullie van de plannen ?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

6 comments for “Het roer omgooien!

 1. oma
  december 2, 2015 at 5:25 pm

  we laten het op ons af komen! succes met je schrijflust! xx

 2. december 2, 2015 at 7:08 pm

  Je moet wat jij denkt dat goed is voor jouw en je blog! Wij kunnen je alleen maar steunen daarin! -x-
  Marushi onlangs geplaatst…Een glitter baard voor kerst!My Profile

 3. december 2, 2015 at 8:51 pm

  Leuke update 🙂 Ben heel benieuwd wat je allemaal voor ons in petto hebt!
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Tip | Last minute cadeautips voor sinterklaasMy Profile

  • december 2, 2015 at 11:08 pm

   Dankjewel 🙂 Ben benieuwd wat jullie ervan gaan vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge