Hiep hiep hoera! TDN 1 jaar!

1 jaarHiep hiep hoera! TDN bestaat vandaag 1 jaar en 13 dagen! 1 jaar waar veel veranderingen zijn geweest en daar blikken we natuurlijk even op terug. En ik kijk even met jullie mee de toekomst in !

1 jaar en 13 dagen geleden ging mijn eerste artikel online en ging ik met de billen bloot. Heel spannend vond ik dat, maar ook had ik er mega veel zin in. Al weken, maanden, jaren was ik ermee bezig en nu trok ik de stoute schoenen aan. Dagelijks was ik ermee bezig, tot frustrerend toe. Iedere dag wilde ik een artikel online hebben, maar dat was uiteindelijk niet haalbaar. Toen bedacht ik me dat ik iedere dag een kleine update van mijn dag wilde delen. Maar ook dat was teveel druk haha.

moving#2
Uiteindelijk nu 1 jaar later komen we uit op weer een nieuw concept. Een website waarbij je in mijn online notitieboek/dagboek mee kan kijken. Een plek waar ik alles deel, minimaal 3 dagen in de week, met kleine extraatjes over de week verspreid. En ik ben er heel blij mee.

De lay-out heb ik trouwens hetzelfde gelaten, om de simpele reden dat er gewoon heel veel lay-outs al gebruikt zijn door anderen. Ik hoop stiekem dat ik binnenkort een keer, of met mijn verjaardag in november, een mooie lay-out kan scoren die uniek is.

layout
Zo hoor ik ook steeds meer in de wandelgangen dat bloggen langzaamaan steeds minder wordt en youtube de toekomst heeft. Dat geloof ik ook, maar ik geloof ook dat het geschreven woord zal blijven bestaan. Elise-Joanne verwoordde dat heel mooi in haar Snapchat Q&A, ik ben alleen kwijt hoe. Maar, omdat er juist verschuivingen zijn in blogland wil ik er niet alleen een blog van maken. Het is gewoon mijn website, mijn online notitieboek, mijn plekje op het wereld wijde web, waar ik heel blij mee ben!

Al 1 jaar ben ik de trotse eigenaresse van eerst Kelly’s blog en vanaf afgelopen november The Dutch Notebook. En ik hoop dat ik het nog heel veel jaren vol mag en kan houden! Happy birthday lief notitieboekje!

En een dikke dank jullie wel aan alle stille en luide volgers !!!!

xxxkelly.png

psstt. ik was gewoon vergeten dat ik al een jaar bezig ben, oeps haha!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge