Hey ! Welkom op The Dutch Notebook !

KIJK SNEL OP BALLONTRAEBAY.COM !

liefde-voor

 

Mijn naam is Kelly, ben 21 jaar en een echte Limburgse. Verder ben ik studente Manager Transport en Logistiek en de “planster” van mijn lieve vriend Kenneth. Daarnaast ben ik ook nog (schoon)dochter en zus. Dingen die ik met alle liefde en soms ook wat minder ben!

the dutch notebook

Bourgondisch en gezelligheid zijn mijn 2e en 3e naam en dat laat ik graag zien hier op The Dutch Notebook. Ik neem jullie mee door alle dingen die ik mee maak en deel hier mijn passies. Zo doe ik wekelijks even chitchatten met jullie, laat ik graag zien wat er in de keuken te vinden is en neem ik jullie mee onderweg naar ons huis. Maar dat niet alleen, ik klets veel meer weg. En om het geheel compleet te maken, deel ik ook nog gewoon random dingen als foto’s en quotes. The Dutch Notebook is dus echt mijn plekje op het internet dat ik gebruik als notitieboek en dagboek!

Wil je up to date gehouden worden over wat er hier gebeurd, en wat er zoal in mijn leventje gebeurd dan kun je rechts klikken op de volgbuttons van al mijn social media kanalen.

Ik zal zeggen, neem een mok thee, kop koffie, of een glas cola met wat lekkers en struin eens lekker rond hier door mijn notitieboek. Laat zeker even een reactie achter, want dat vind ik natuurlijk hartstikke leuk!

xxxkelly.png

Psst.. Hieronder stel ik mij en TDN even voor in een video!