Kelly’s blog is moving #2

moving#2
Goedemorgen, vandaag deel ik alweer een 2e update over de vorderingen van …….. notebook! Ik ben zo enthousiast dat ik het gewoon niet kan laten, dus geef ik jullie vandaag weer een update van hoe de vorderingen gaan en of het volgens planning gaat!

Allereerst wil ik jullie vertellen dat de planning om 30 november online te gaan, nu meer een richt datum is geworden. Eigenlijk wil ik graag de 19e online gaan, zodat dingen als Bloglovin, Facebook etc. even de tijd hebben om over te gaan. Ook omdat ik maandag de 30e hoogstwaarschijnlijk mee ben op de vrachtwagen, en ik het belangrijk vind in te kunnen springen wanneer het fout gaat, wil ik het wat meer tijd geven en gaat 30 november Kelly’s blog definitief uit de lucht. Dus dat is het belangrijkste puntje voor nu!

 photo callantsoog_zpsgqbcle8e.png
Dit wil ook zeggen dat ik wat meer vaart erop heb moeten zetten om alles over te zetten en te veranderen. De ongeveer 160 posts die hier staan zijn inmiddels allemaal overgezet! Alleen de plogs van Callantsoog zal ik opnieuw moeten aanpassen, doordat deze nog op de server van Kelly’s blog staan. Daar ben ik dan nog even zoet mee.

Verder heb ik de about pagina af, maar ik wil ook graag een contact en een disclaimer pagina. Dus daar moet ik nog invulling aan geven. Ook de foto’s moet ik nog uitzoeken over wat waar gaat. En ook de menu balk is nog niet helemaal naar mijn wensen.

Dus ik heb nog een lijstje af te werken, maar dat vind ik een van de leukste dingen om te doen! Dus ik amuseer me er nog wel even mee, en dan gaat het over 10 dagen echt online! Woehoe! Ik heb er zo’n zin in!

 photo engeland_zpsm0ut2aqb.png
Oh en dan nog iets, de vlog en de shoplog van Engeland komen online op de nieuwe site, aangezien ik het wil filmen, zou ik het jammer vinden om ze onder Kelly’s Blog te laten vallen, dus dan weten jullie dat ook weer 🙂

Zijn jullie nieuwsgierig naar de vernieuwde versie van Kelly’s blog? En mocht je nog tips en tricks hebben, laat het me weten, ik sta namelijk open voor suggesties!

Liefs,
Kelly

pssst.. aangezien de site nog op slot is, kan ik jullie gewoon vertellen hoe het heet, dus.. Kelly’s blog is moving to The Dutch Notebook!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge