Kelly’s instagram #week29

week 29Iedere maandag plaats ik een “Kelly’s instagram #week..”. Het getal staat voor het weeknummer van vorige week. Dus gisteren was het nog week 29 en staat er #week29. Even zodat jullie weten dat ik niet al 29 logjes heb geschreven en hier vrolijk verder ga haha! In deze logjes staan van iedere dag 1 of meerdere foto’s die ik heb gedeeld via Instagram. Een beetje als een dagboek dus! Laten we beginnen met vorige week zondag !

 photo zondag1_zps1x1nj4yn.pngZondag was een lekker lui dagje, we hebben niet veel gedaan, dus had ook eigenlijk geen foto’s.  Wel schreef ik mijn eerste blogpost en die ging ook direct diezelfde avond online. Best wel spannend dus!

 photo maandag_zps4hfa2so2.pngMaandag was ik weer thuis, ik heb mijn zusje weggebracht naar school en weer opgehaald en toen we terugkwamen lag mevrouw, lekker lui op de bank. Dit is trouwens Mambo, een van onze 4 engelse cocker spaniels. We hebben er nog 2 in deze kleur, Marilyn en Bijou. En we hebben nog een zwarte, Jive. Een gezellige oude sokkenparade, aangezien ze van 8 tot bijna 13 variëren. Maar die zul je vast nog wel hier voorbij zien komen !

 photo maandag2_zpsh6iv8iox.pngMaandagavond maakte papa lekker hamburgers, zelfgemaakte hamburgers smaken toch nog altijd het beste!

 photo dinsdag_zps1jblk1np.pngDinsdag was het vroeg dag, om 10 voor 4 ging de wekker. Ik ging met Kenneth mee op de vrachtwagen richting Haarlem en omstreken. Dit was bij het tankstation, Kenneth moest tanken dus ik had nog even wifi, en dan kan ik wat posten op Instagram. Op mijn databundel gaat dat niet, ik heb maar 500mb, dus die gaan dan heel snel op. Binnenkort maar eens kijken voor wat meer!

 photo dinsdag2_zpsxybp18n7.pngOnderweg naar Haarlem sliep ik best veel, van het niks doen wordt je zo verschrikkelijk gaar ! Maar bij Haarlem in de buurt werd ik wakker, en daar verscheen een bordje “Schiphol” 11km, Haarlem 19km. Dus ik was uiteraard klaar wakker om vliegtuigen te spotten, en dat is nog best goed gelukt ! Heb er nog nooit zoveel op een dag gezien haha!

 photo woensdag_zpspyvx0wte.pngWoensdag was ik weer thuis, ik moest naar school voor de laatste papieren. Volgend schooljaar start ik eerst met stage en pas 2 dagen later met school. Dus er moesten nog een paar dingen geregeld worden. Deze poffertjes waren mijn lunch! Altijd lekker..

 photo woensdag2_zpsviayvoe4.pngAangezien ik afgelopen schooljaar stage heb gelopen bij Mediamarkt, kreeg ik als bedankje voor het werken een bon. Ik wist 2 dingen die ik ermee wilden doen, of een nieuwe laptop of de Sims 3. Het werd het laatste, aangezien deze laptop tot nu toe nog goed mee kan, vond ik dit een leuker idee! Ik was vroeger al fan van de sims, maar vond het toen te duur om 3 te halen en nu kreeg ik hem voor €33. Dus dat is een stuk beter!

 photo woensdag3_zpsfogigq9p.pngHet opstartscherm, als ik het hoor en zie wordt ik alweer helemaal vrolijk!

 photo donderdag2_zpsrlg5xrtk.pngDonderdag was ik ook nog thuis, mijn inspiratie om te schrijven was een beetje op. Dus begon ik eerst met de Sims. Ik had Kenneth en mijzelf gemaakt, en toen ik ze in het huis plaatste waar ik ze wilde hebben, besloten ze gelijk zelf om te gaan gamen.. Ik heb dubbel gelegen van het lachen, haha!

 photo donderdag_zps9qdgs7er.pngIn de middag kreeg ik zin om mijn nagels te lakken, en toen bedacht ik me gelijk dat ik er ook een logje over kon schrijven. Dus zo gezegd, zo gedaan! Maar het was warm en dan doet een waterijsje toch wel wonderen! En vandaag, na een paar dagen en meewerken op de vrachtwagen, is het pas een beetje gechipt. Dat maak ik niet gauw mee, dus ik ben nog steeds heel tevreden!

 photo vrijdag_zps2u5o4q0x.pngVrijdag ging ik weer mee op de vrachtwagen, ditmaal gewoon weer een rondje Brabant. Normaal vind ik het altijd geweldig, maar dit keer was het wat minder. We reden langs een behoorlijk heftig ongeluk, waarbij een motor meters verderop lag, en de man ernstig gewond in de berm. Maar toen wij er langs reden, lag hij er zo levenloos bij.. Brr.. krijg er nog kippenvel van! En na zo’n dag heb je nou eenmaal behoefte aan veel chocola. En met de warmte in de wagen, kreeg ik zoveel zin in ijs! Dat ik toen we terug waren, een chocolade ijsje kreeg haha! Een mega cornetto, maar hij was wel hééél lekker!

 photo zaterdag_zpspouixlpc.pngZaterdag hadden we een wandeling van de hondenschool. Om half 12 zijn we een stuk gaan lopen in het bos, waarna we rond 1 uur terug waren. Om half 5 ging het programma verder met een barbecue! En als toetje ging ik voor dit lekker zelfgemaakte boerenijs! Caramel en kokos ijs. Hmmm..

 photo zaterdag2_zpsfroracwq.pngDe lucht was ook heel gaaf, we zaten op het terras bij een camping tussen de appelbomen. De zon ging onder en dat was een heel mooi gezicht tussen de appelbomen!

 photo laatstezondag_zpstgczk3sj.pngEn gisteren is Kelly’s Blog’s facebook pagina online gegaan! Als je rechtsboven op het facebook teken klikt ga je naar de pagina. Maar ik zal hieronder ook nog even een linkje plaatsen. Hierop krijg je de updates van nieuwe logjes, en als eerste het nieuws als er iets is !

Dit was mijn week, druk maar gezellig! Deze week wordt het drukker. Vandaag ben ik mee op de vrachtwagen en van morgen tot en met donderdag ben ik weer aan het werk bij Mediamarkt. Druk, druk, druk dus. Hebben jullie een drukke weekplanning voor de boeg ? Laat het me weten in de comments !

Fijne maandag en tot de volgende keer,
Liefs,

Kelly

Comments

comments

4 comments for “Kelly’s instagram #week29

 1. Dorothé
  juli 20, 2015 at 3:05 pm

  Super leuk meid.

  we gaan genieten van een vakantie waarin dingen gedaan kunnen worden waar je normaal niet aan toe komt.
  dag 1: achterstallige poets 🙂
  Xxx

  • Kelly
   juli 20, 2015 at 6:11 pm

   Lijkt me een goed plan haha 🙂 xxx

 2. juli 20, 2015 at 9:26 pm

  Leuke week! Die hamburger ziet er lekker uit! Ik krijg er honger van!

  • Kelly
   juli 20, 2015 at 9:39 pm

   Ik ook als ik het weer zie haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge