Kelly’s kookpot #1

kelly's kookpotIk heb een nieuwe hobby gevonden, koken ! De afgelopen tijd hebben jullie al wat receptjes voorbij zien komen. Maar er is al wat meer geweest dat ik heb gekookt de afgelopen tijd, en daarom roep ik nu een nieuwe rubriek in het leven.. Kelly’s kookpot!

Eens in de zoveel tijd zal ik gaan delen wat ik zoal heb gekookt! Omdat ik toch best trots ben op het resultaat, en ik het zelf ook altijd bij andere leuk vind om te lezen. Ik ga er geen recepten bij schrijven, het zijn slechts ideeën. Als ik er wel een recept over heb geschreven zie je een linkje.

Nasi

NasiHet eerste recept dat ik deelde op Kelly’s blog is het recept voor nasi. Ik maakte het klaar in de caravan en was er zo enthousiast over dat ik het gewoon moest delen. Rijst, chinese groenten, gehakt, nasi kruiden, getopt met gebakken uitjes en eventueel saté en wat salade of atjar. En smullen maar!

Wraps

wrapsEigenlijk heel simpel om te maken. We hadden nog een lading wraps liggen, dus die vulde ik met een Mexicaans gekruide kip, mais en paprika. Afgewerkt met wat geraspte kaas en wat rijst en salade ernaast.

Tagliatelle met zalm in een Japans jasje

italianHier heb ik al eens een recept over geschreven. Super simpel en lekker. Tagliatelle met zalm die gebakken is in Teriyaki saus en wat spinazie.

Chinees ijs

chinees ijsDeze heb ik een keer gemaakt met mijn schoonvader, hij zei dat het Chinees ijs heet, maar verbeter me als ik het fout heb. Binnenkort wil ik hem filmen, en laten zien hoe het moet. Er zit gemalen ijsblokjes, rozenwater, gemengd fruit en gecondenseerde melk in. Heel zoet en verfrissend.

Peach cobbler

peach cobblerHiervan heb ik ook al eens eerder een recept gedeeld. Een soort van cake met perziken. Hmm.. Wie brengt mij een bakje ?

Ik krijg er honger van om uit te zoeken wat ik allemaal heb gemaakt tot nu toe, haha. Natuurlijk is er meer, maar dat ik deel ik weer een volgende keer. Zo heb ik gerechten ook al eens gemaakt maar er geen foto van. Dus dan doen we dat gewoon nog een keer maken ! Houden jullie van koken ?

xxx

 

Comments

comments

1 comment for “Kelly’s kookpot #1

  1. juli 9, 2016 at 11:51 am

    wauw! Ik ben vooral fan van de laatste 2 creaties! Ik ben echt een zoetekauw en die 2 zien er echt heerlijk uit!
    Ik probeer de laatste tijd zelf wat gezonder te eten, dus ik kan er nu alleen maar bij kwijlen hihi! Liefs ilona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge