Kelly’s kookpot #2

lasagneZo eindelijk weer eens tijd voor een 2e Kelly’s kookpot ! Wat maakte ik een hele tijd geleden toen ik er tijd voor had ? En het leuke is dat ik vanaf nu eigenlijk dagelijks kook, dus Kelly’s kookpot gaat nu vaker voorbij komen. Maar goed, op naar de afgelopen recepten!

Kip Kerrie
kip kerrie
Een van mijn favoriete gerechten is kip kerrie. Rijst met een kerrie saus, kip stukjes en stukjes ananas. En soms nog een perzik er naast en natuurlijk sla. Nomnomnom.

Macaroni salade

macaronisalade

Ik hou van macaroni salade ! Zeker met het warme weer kan ik er van smullen, maar ook voor lunch vind ik het een fijne afwisseling. Met ham, tonijn, verschillende groenten, Hoe ik het maak kun je lezen door te klikken op de link, of even te neuzen tussen de Easy Peasy recepten!

Lasagne

lasagne

Vroeger moest ik er niks van hebben, maar sinds een jaartje vind ik het echt heerlijk. Maar dat is hetzelfde met gesmolten kaas, daar moest ik ook niks van hebben, en nu vind ik het ook lekker. Een bodempje rucola en dan een mooi stukje lasagne. Met rode saus, of met witte saus en brocoli. Allebei super lekker! Mijn versie kun je vinden door op Lasagne te klikken.

Penne

penne

Lekker en gemakkelijk te maken.. Dat is penne. En het fijnste is dat je het combineren met vele soorten saus en vlees en groenten. Ideaal als je laat thuis bent of als je voor 2 dagen wilt koken! Stiekem vind ik hem het lekkerst met rulgebakken gehakt, prei en roergebakken ei. Heel simpel, zo klaar, en prima voor 2 dagen!

En dat was het eigenlijk wat ik de afgelopen tijd heb gemaakt. Nu ik dit schrijf is het sowieso al 3 weken geleden haha. Maar nu je dit leest ben ik alweer druk bezig met koken. Dus binnenkort krijg je weer een kijkje in onze kookpot! Wat heb jij laatst nog gemaakt ?

xxxkelly.png

Comments

comments

2 comments for “Kelly’s kookpot #2

  1. september 8, 2016 at 10:28 am

    Leuk om hier mee te spieken. Vind het altijd wel fijn om inspiratie op te doen. Anders eet ik best veel van hetzelfde; saai 😉

    • september 10, 2016 at 8:34 am

      Ohh daar heb ik ook een handje van hoor hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge