Kelly’s vlog: Zoutelande

vlog zoutelande
Goedemorgen! Nu hoor ik jullie denken, zie ik dit nou goed?! Maar jawel hoor, je ziet het goed er staat een filmpje online! I did it!! Na een maand geen filmpjes wil ik de draad weer op gaan pakken. Hoe of wat ben ik nog in aan het vullen, maar dit horen jullie natuurlijk snel! Zoals jullie al hebben kunnen lezen waren we afgelopen zaterdag in Zoutelande! En dit heb ik gefilmd en gevlogd, zie hier het eindresultaat!

Laat me vooral weten wat jullie ervan vonden! Stabiele handen heb ik nog niet dus nogmaals excuses voor het zeeziek worden πŸ˜‰ Ik ben aan het oefenen!

Liefs,
Kelly

Comments

comments

8 comments for “Kelly’s vlog: Zoutelande

 1. Dave
  oktober 14, 2015 at 9:35 am

  Tip voor een volgend vlogje . Knip de leukste momenten er uit. Zo maak je het filmpje boeiender en leuker voor de kijker . Ik weet dat het nog allemaal nieuw is voor je maar je komt er wel s6 met de volgende video en ga zo door

  • Kelly
   oktober 14, 2015 at 9:44 am

   Thanks Dave. Ik heb er al veel uitgeknipt, anders had je 11 min gekeken πŸ˜‰

 2. oktober 14, 2015 at 11:54 am

  Voor een eerste keer toch prima hoor meis. Ik zou jou graag nog vaker zien, maar dat is even wennen he hihi. Leuk ook dat je afsluit met “houdoe”hihi.
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Herfst wishlist + winnen!My Profile

  • Kelly
   oktober 14, 2015 at 12:31 pm

   Dankjewel! Leuk om te horen, het is inderdaad een beetje wennen maar wel leuk. Haha, dankje! Ik dacht geef mijn eigen twist eraan hihi

 3. oktober 14, 2015 at 12:55 pm

  Hoi Kelly,
  Super leuk filmpje! Leuk om na te kijken! Voor je 1ste keer doe je het heel goed!

  Groetjes
  Jordy

  • Kelly
   oktober 14, 2015 at 12:57 pm

   Dankje Jordy!

 4. Tante Chris
  oktober 14, 2015 at 4:16 pm

  Lieve Kelly
  Je hebt het goed gedaan voor de eerste keer beter dan ik leuk dat je dat nu aan het leren bent en je moet klein beginnen en wie weet wordt je nog eens een beroemde filmregisseuse. Was erg leuk om te zien ga vooral door Succes
  Kus en knuf van mij πŸ™‚ 😎

  • Kelly
   oktober 14, 2015 at 4:34 pm

   Dankjewel tante Chris πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge