Kruidvat mini shoplog

kruidvat minishoplogGoedemorgen! Zoals jullie gisteren al konden lezen ben ik geweest shoppen. Ondanks mijn aankomende verjaardag wilde ik toch graag even een klein beetje blogvoer shoppen! Dus zo belande er bij de Kruidvat een aantal dingetjes in het mandje. En die laat ik jullie vandaag als voorproefje op de uiteindelijke artikelen zien!

 photo palette_zpsxfqlkiez.png
Zoals jullie al op verschillende blogs konden lezen heeft de Kruidvat voor een bepaalde periode de I heart Make-Up collectie in het assortiment. En ik wilde natuurlijk niet achterblijven. Nu kocht ik niet alle 3 de palettes, want ik wil niet alle verjaardagsideeën jatten. Dus kocht ik deze bruine, met mooie donkere tinten en bruintinten. Ik ben al enthousiast maar de rest vertel ik pas in mijn review, die zo snel mogelijk verschijnt. Deze kostte €5,99.

 photo nagellak_zpsykkkjfhz.png
Een nieuw nagellakje kon natuurlijk niet ontbreken. En dit soort lakjes vind ik altijd een uitdaging! Dekken ze mooi? Wat is het effect? Etc. maar daar ga ik vrijdag wel op in, want dan verschijnt dit lakje op de blog. Hij kostte trouwens maar €1,89. En de gelnagellakjes zijn €1,69 op dit moment.

 photo maskers_zpsawogade9.png
En om mijn huidje te verwennen kocht ik nog dit pakketje met 4 maskertjes. Vooral de scrub variant vind ik heel interessant aangezien ik op het moment last heb van veel poriën met zwarte puntjes. En om een puist voor te zijn lijkt me dit wel prettig. Maar ook hier zal ik binnenkort nog een review over schrijven, want het is natuurlijk ook een heel leuk cadeau idee voor met de feestdagen. Deze was ongeveer €5.

En verder kreeg ik nog een leuk recepten boekje mee bij de Kruidvat en nam ik het boekje van de Jumbo mee om door te bladeren.

Nou en dit was eigenlijk wat ik heb geshopt. Niet teveel, zodat ik niemand nog meer gras voor de voor de voeten weg maai. Hebben jullie al gekeken naar de I heart Make-Up collectie?

Liefs,
Kelly

 

Comments

comments

2 comments for “Kruidvat mini shoplog

  1. november 24, 2015 at 10:50 am

    Oeh dat lakje ziet er bijzonder uit 🙂 Mooi! Ben benieuwd hoe die is. Ik ben benieuwd naar de reviews.
    Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Personal photo diary #47 Kerstboom (?), outfit-foto’s en brrrrr!My Profile

    • november 24, 2015 at 12:37 pm

      Tot nu toe wordt hij positief 🙂 haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge