Lifestyle| Een off day

DSCN2142
Hi! Iedereen herkent het wel eens, zo’n off day.. Een dag waarop niks echt wil, je bijna nergens zin in hebt en nouja je het liefst gewoon onder een dekentje kruipt en de hele dag blijft liggen. En vandaag is zo’n dag voor mij haha!

Er komt vandaag niks uit mijn vingers, heb overal pijn en het wil gewoon even niet. Echt zo’n  klaagdagje zeg maar, of een off day. Het is maar net wat voor naam je het beestje wilt geven.

Maar goed wat doe ik dan op zo’n dag?
Sowieso lig ik de hele ochtend in mijn bed, en dat werkt al averechts, want daar wordt het nou eenmaal erger van. Daarnaast kijk ik doelloos youtube filmpjes, gewoon omdat ik er zin in heb en niks beters weet te verzinnen. Verder probeer ik wel gewoon even lekker naar buiten te gaan, omdat dat mij altijd wel goed doet. Ik vind het heerlijk om even te “joetsen”. Al is het alleen al even naar de supermarkt, ik vind het prima! En zo breng ik dan mijn dag verder door.

Enig nadeel, wat je waarschijnlijk al wel gemerkt had, er komt dus werkelijk waar niks uit mijn vingers. En dat frustreert me nog het meest, ik heb op het moment gewoon totaal geen inspiratie of puf om wat te schrijven of te editten. Alhoewel ik dolgraag verder wil komen met The Dutch Notebook, wil soms mijn doorzettingsvermogen even “Houdoe!” zeggen. Frustrerend. Zo zie je ook dat vandaag niet de beloofde vlog online komt. En dat was niet de afspraak met jullie en met mijzelf. En daar baal ik dan best wel van, heel eerlijk gezegd. Maar goed, genoeg geklaagd, tijd voor oplossingen ! En dan heb ik het vooral over mijn inspiratiegebrek!

Voor vandaag heb ik dus dit logje, vers van de blogpers. Morgen zien jullie de beloofde vlog, die ik VANDAAG nog ga editten. Er zijn zoveel dingen die ik nog wil doen, maar waar ik niet aan toe kom omdat ik juist ook The Dutch Notebook wil laten draaien. En dat is frustrerend, maar tegelijkertijd ook iets om aan te werken. Ik bedoel, ik wil nog steeds vooruit gaan werken en toch lukt het niet en komt het er niet van. Niet omdat ik geen zin heb, in tegendeel, ik vind het heerlijk om hier te kletsen en dingen te delen die ik leuk vind. Maar ik weet niet wat, en hoe, en wanneer, en daar ben ik toch nog een beetje mee aan het bekvechten.

Dus voor vandaag moet je het even met mijn klaagzang doen, morgen zal mijn off day wel weer weg zijn! En nu ga ik even de vlog editten en dan lekker brainstormen over waar ik over de komende tijd wil gaan schrijven. Misschien nog met een leuke film op de achtergrond of zo. Gewoon even niks, eventjes me time en mijn off day maar gewoon zo laten. Wat willen jullie graag hier, op The Dutch Notebook, zien ?

Liefs,
Kelly

 

Comments

comments

1 comment for “Lifestyle| Een off day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge