Lifestyle| Inspiratie retro interieur

retro
Goedemorgen! Het is alweer even geleden dat ik een inspiratielogje schreef, maar laatst stuitte ik weer op leuke woonkamerinspiratie. En het leek me leuk om dit weer eens met jullie te delen. Daarnaast vroeg Westwing mij naar inspiratie op woongebied. Dus ik sleep jullie weer mee door een lading foto’s en wat leuke meubels!

Wat mij vooral opvalt als ik ga zoeken op retro interieur zijn de meubels met hoge poten. Iets wat ik erg grappig vind uitzien, maar ook is het huishoudtechnisch heel handig om te onderhouden. Verder viel het me op dat het vooral heel plain is, met kleurrijke en drukke patronen als accessoires. Ik neem jullie mee door wat leuke plaatjes.

 photo 01bf30049ef45b4d230914cc316d3bd2_zpstrfugsuj.jpg

Hier vind ik vooral het kastje erg leuk, maar ook de stoel vind ik geweldig. En eigenlijk ben ik ook wel erg benieuwd of het een beetje lekker zou zitten.

 photo 1_zpsrp6c52ek.jpg

Dat bureau! *hearteyes* Ik zou hem zo graag willen hebben! Klein, compact, en toch genoeg ruimte eigenlijk. Exact wat ik zoek! En dan de mooie pasteltinten erbij, en de leuke wat drukkere printjes. Wie komt mij dit afleveren?

 photo 29aefa6d4eee8dfd6711a070191a5c17_zpsezoluijt.jpg

Het kastje zo op zich vind ik niet helemaal mooi, wel grappig, maar niet helemaal mijn ding. Daar in tegen inspireert het wel om mooie felle kleuren te combineren met de donkere bruintinten. En dat vind ik zelf wel erg leuk uit zien.

 photo 55e5370c798feccf6a01892954bbdde2_zpsd8a9evfg.jpg

Die bank vind ik erg tof, de kleur, en dat met lichtbruin gecombineerd. Maar eigenlijk vind ik vooral de indeling van de schilderijen erg leuk ! Een beetje druk, maar wel iets wat ik ook zou doen met de New York schilderijen van Kenneth.

 photo 65ff7a5e0b8a367751cda1e12d8728ab_zpsjhfwzv4q.jpg

Tja hier zie je alles lekker gecombineerd, plain met veel print accessoires en hoge poten. Ik moet eerlijk zeggen, ik begin hier best wel van warm te lopen. Ik vind het echt leuk. Alleen de tafel zou ik vervangen door een pallet op hoge pootjes. Maar voor de rest, perfect!

 photo westwing_zps0sn2pnfs.jpg
Op basis van deze interieurfoto’s ging ik eens neuzen op de website van Westwing. En daar kwam ik bovenstaande items tegen.

Maar wat is Westwing nou eigenlijk? Dit zegt Westwing over hunzelf:
“ Interieurfans, home makers en decoratieverslaafden zijn bij ons aan het juiste adres. Westwing is de nieuwe manier van online interieur shoppen en biedt je alles voor een stijlvol huis. Kleurrijke woonaccessoires, bijzondere meubels, luxe keukenapparatuur, vernieuwende gadgets: allemaal producten van high-end designmerken die niet of nét in Nederland en België verkrijgbaar zijn. Naast gerenommeerde merken ontdek je ook spannende insider labels waarmee jij jouw huis net dat beetje extra kunt geven. En dat alles voor betaalbare prijzen.”

Nou hartstikke leuk dus om eens keer op te neuzen. Ze hebben mooie producten voor hoge kortingen en dat iedere keer met een andere selectie voor een bepaalde tijd. De prijzen lopen behoorlijk uiteen en ik zal ook heel eerlijk zeggen dat ik sommige dingen dus echt niet kan betalen. Maar de accessoires daartegen zijn wel heel leuk en betaalbaar. Zo zag ik er laatst ook leuke pannen, maar die actie is helaas al weer afgelopen, dus je zult als je iets ziet er snel bij moeten zijn.

Ik vond het in ieder geval erg leuk om eens in opdracht te kijken naar inspiratie voor in huis. Westwing vind ik zelf erg leuk voor de kleine dingen, maar als ik wat meer te besteden had ook voor de meubels. Hoe dan ook, ik denk dat ik toch wel wat retro invloeden in ons toekomstige huisje wil halen. In combinatie met modern. Wat vinden jullie van een retro-achtig interieur?

Liefs,
Kelly

Dit artikel bevat een samenwerking, zie mijn disclaimer voor verdere informatie.
Foto’s zijn afkomstig van Pinterest en Westwing

Comments

comments

6 comments for “Lifestyle| Inspiratie retro interieur

 1. januari 29, 2016 at 8:55 am

  Je hebt er een leuk artikel van gemaakt! Je hebt een gave stijl gekozen. Dat bureautje is zo leuk 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Toetje uit oma’s keukenMy Profile

 2. januari 29, 2016 at 9:55 am

  Wat heb je een gaaf artikel geschreven, en prachtige foto’s uitgekozen! Ik vind het een erg mooie stijl 🙂

 3. januari 31, 2016 at 12:28 am

  I love retro en vooral in huis. Wij zijn aan het sparen voor chesterfield meubels, maar die zijn erg duur! Ik wil alles een beetje in 50’s stijl. Liefs ilona

  • januari 31, 2016 at 10:59 am

   Ohh wat gaaf! Ja wij willen ook graag veel in 50’s stijl straks. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge