Lifestyle| Kantoor inspiratie

kantoor
Op het gebied van wooninspiratie zijn er eigenlijk al verschillende posts voorbij gekomen! De woonkamer, de slaapkamer, de badkamer, maar het kantoor is eigenlijk nog helemaal niet aanbod gekomen. Dus ik ging op onderzoek naar leuke ideeën voor het toekomstige kantoortje in huis!

Op Pinterest maakte ik een bord en ging ik op jacht naar leuke kantoor ideeën. Ik heb er 4 uitgepikt die ik graag met wat meer uitleg wil delen, de rest van het bord staat onderaan het artikel.

 photo 97c9e42939bab3a0b606bfe9c39099fe_zpsxe3px2ao.jpg
Dit vond ik een heel leuk idee ! Je hangt klemborden aan de muur en daar hang je dan verschillende quotes in vast. Of een dagplanner, verjaardagskalender, foto’s en To Do lijstje. Er zijn heel veel mogelijkheden en het is makkelijk te verwisselen. Super leuk en functioneel dus!

 photo 406d30c1c1d7225d438b656cbada33d6_zpso56gbid7.jpgZoals jullie weten ben ik gek op meubelstukken gemaakt van pallets. Dit deed mij aan hetzelfde effect denken, ondanks dat het gewoon van die houten kisten zijn. Juist omdat het het zelfde effect geeft lijkt het me heel tof om dit in een studeerkamer neer te zetten.

 photo c728d47b4e81dbb7b217910f21fa1449_zps3hf7w0gs.jpgDeze houder vond ik heel handig ! Je legt je dagelijkse make-up producten hierin en tegelijkertijd kun je ook je mobiel er in kwijt en filmpjes kijken. Plus, plus, plus!

 photo 5197b8afce142388d006e09b4a4ce385_zpsoe0x9hl4.jpgAls je weinig ruimte hebt lijkt me dit dus echt ideaal ! Gewoon een ingebouwd bureau dat je dicht kan klappen als je het niet nodig hebt. Ik zou hem wel dan nog wat dieper proberen te maken zodat je voldoende ruimte hebt voor de laptop.

En dit zijn alle andere pins die ik heb gepind ! Door te klikken kom je op het bord, en door te klikken op de foto’s hierboven op de juiste pins!

Volg het bord kantoor van Kelly op Pinterest.

Zo dit waren de pins die ik tegen kwam en waarvan ik dacht ja! Hoe ziet jouw ultieme kantoortje/studeerkamer eruit ?

xxx

Comments

comments

9 comments for “Lifestyle| Kantoor inspiratie

 1. maart 14, 2016 at 8:18 am

  Wat een leuke ideetjes. Ik ben nog bezig om de werkkamer aan te kleden dus deze tips komen goed van pas. Het idee van klembussen vind ik echt leuk. Oh en een plant kan in mijn werkkamer niet ontbreken.
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Kinderfysiotherapie ( De Kinderpraktijk)My Profile

 2. maart 15, 2016 at 8:50 am

  Leuk idee, met die klemborden. Ik was een poosje op zoek naar klemborden (die kon ik hier in de stad dus nergens krijgen) en heb me er uiteindelijk maar bij neergelegd dat ik ze niet zal vinden. 😛

  • maart 15, 2016 at 4:48 pm

   Misschien bij een hobbywinkel online ?

 3. maart 15, 2016 at 1:57 pm

  Dit is pre ons zo’n stijltje die ik ook heel tof vind! Dat hout van die pallets vind ik zó gezellig en knus! De klembordjes op de eerste foto vind ik ook erg tof. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #51 | 2x Verjaardag vieren, duinwandeling & mijn verjaardagscadeaus!My Profile

 4. maart 15, 2016 at 6:51 pm

  Wat een leuke inspiratie! Ik vind die met die klemborden echt super! Liefs ilona
  Ilona onlangs geplaatst…Bean boozled challenge | VideoMy Profile

 5. maart 15, 2016 at 7:45 pm

  Mooie inspiratie heb je opgesteld, ik heb al een langere tijd kriebels om mijn ‘kantoor’ / bureau helemaal om te gooien en alles te veranderen.

 6. maart 16, 2016 at 12:21 am

  Leuke ideeen hoor. Ik vind vooral de wereldkaart zo boven het bureau mooi staan. Ik zou er wel de hele dag zitten te fantaseren over al die landen waar ik nog naar toe wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge