Lifestyle| Spam je blog!

spam je blogHoi! Je begint een blog nooit zomaar, dat doe je omdat je het leuk vind om te schrijven, maar ook omdat je het leuk vind om te lezen. Heerlijk onder een dekentje in bed, op de bank, in de stoel, of in je pauze, en zo kun je nog zoveel momenten noemen waarop het fijn is om al die blogs te bekijken. En tegenwoordig springen blogs als paddenstoeltjes uit de grond, dus vond ik het wel weer tijd voor een..

SPAM JE BLOG!ย Okeej, dit was eigenlijk onnodig, want het staat al in de titel.. Maar goed, hier mag je je blog spammen!

 photo 1_zps6l7gh93q.jpg
Wat is de bedoeling?
In de reacties vertel je in het kort, of langer, dat is geheel aan jou, wat je kwijt wilt over je blog! Misschien is het leuk om even in het kort te vertellen wie je bent, je blognaam en waarover je blogt!ย Wel is het slim om de link van je blog alleen in het daarvoor bestemde vakje in te vullen, anders komen ze in de map met spamreacties en dan kan het wat langer duren eer ik hem doorlaat.

Zo leren we weer nieuwe blogs kennen en nieuwe mensen. En wat is er nou leuker dan op een blog snuffelen, reageren en kijken wie er achter zit? Ik hou ervan! En wie weet hou je dan weer blogs over die je wilt blijven volgen.

Bloglovin
Zo kun je The Dutch Notebook ook volgen via Bloglovin en de Facebook pagina!

Ik ben in ieder geval heel benieuwd naar jullie online notitieboekjes/magazines/dagboeken ! Doe je mee?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

21 comments for “Lifestyle| Spam je blog!

 1. januari 15, 2016 at 12:28 pm

  Ik ben Irene 19 jaar, en ik blog over: persoonlijke dingen, lifestyle, beauty en nog meer dingen die ik in het dagelijkse leven mee maak! Mijn blog is dan ook:

  http://www.irenelouiseblog.nl

  • januari 15, 2016 at 12:36 pm

   Leuk irene! Ik zal zeker eens een kijkje nemen ๐Ÿ™‚

 2. Evy
  januari 15, 2016 at 12:36 pm

  Hey Kelly!
  Ik ben Evy, studeer psychologie aan de UU, hou van dansen en mopshondjes..
  ร‰n ik schrijf over fashion, make-up en een beetje lifestyle.
  Mijn stijl is een beetje anders dan normaal en dat kan toch wel inspirerend zijn. Ook geef ik graag make-up tips en laat ik vaak zien welke producten mijn favorieten zijn.

  Als je een kijkje wil nemen kan je dus op mijn naam klikken. ๐Ÿ™‚
  Liefs
  Evy onlangs geplaatst…Inspiration: CamelMy Profile

  • januari 15, 2016 at 12:38 pm

   Hey! Gaaf! Vroeger was dansen ook een hobby van me. Ik zal zeker een kijkje nemen ๐Ÿ™‚ liefs

 3. januari 15, 2016 at 1:02 pm

  Ik ben Peter. Ik schrijf over mijn verslaving, hoe ik daar mee om ga en wat er verder zoal bij verslavingen komt kijken.

  Als verslaafde ben ik al jaren bezig om er grip op te krijgen en er voor te zorgen dat het mijn leven niet meer beheerst. Hierbij heb ik gemerkt dat het moeilijker is dan je aanvankelijk denkt en dat er ontzettend veel is wat je pas gaandeweg leert.
  Daarnaast ben ik al jaren bezig om aan de mensen om mij heen uit te leggen hoe het is om verslaafd te zijn. Wat het met je doet, hoe het je leven beรฏnvloed en hoe je er mee om gaat.

  Vooral dat laatste vond ik erg moeilijk. Ik kwam er achter dat mensen die niet verslaafd zijn zich nauwelijks kunnen inleven en vaak foute aannames doen. Niet dat ze niet het beste met je voor hebben of geen vertrouwen in je hebben, maar er is nu eenmaal een hoop wat ze simpelweg niet weten.
  Ik schrijf erover zodat ik kwijt kan wat ik kwijt wil, en in de hoop dat ik zowel verslaafden als hun dierbaren de informatie kan bieden die ze zoeken. Onbegrip levert vaak een hoop frustratie en pijn op, en daar zit niemand op te wachten.

  • januari 15, 2016 at 1:11 pm

   Heftig! Ik hoop dat je er grip op gaat krijgen. Sterkte.

 4. januari 15, 2016 at 1:56 pm

  Lief dat we even mogen spammen! Mijn blog heet Marushi Lifestyle, zoals de naam al aangeeft is het een lifestyleblog met een vleugje beauty en fashion. Ik schrijf over van alles en nog wat. Dingen die ik leuk vind of gewoon interessant. Kom eens een kijkje nemen zou ik zeggen ๐Ÿ™‚ http://www.marushilifestyle.nl
  Marushi onlangs geplaatst…Galaxy haar trendMy Profile

 5. januari 15, 2016 at 1:59 pm

  Ah, wat leuk dat we mogen spammen. Mijn naam is Marlotte en ik heb een passie voor een happy & healthy lifestyle. Alles wat te maken heeft met gezond, natuurlijk, lekker en een mooie uitstraling, verslind ik. Van lekkere en makkelijke receptjes, sport tot mindstyle. Op Wild Oat zul je meer kunnen zien en lezen over alles wat ik hierover met je wil delen. Hopelijk tot snel! ๐Ÿ™‚
  Marlotte onlangs geplaatst…Gezonde groentefrietMy Profile

  • januari 15, 2016 at 5:38 pm

   Leuke afwisseling op mijn stijl haha!

 6. januari 15, 2016 at 4:18 pm

  Leuk dat we even legaan mogen spammen ๐Ÿ˜‰

  Jij als trouwe bezoeker kent mijn blog al, maar voor wie http://www.simplynspecial.nl nog niet; ik schrijf hier over persoonlijke onderwerpen, beauty en lifestyle. Maar vooral met een persoonlijk tintje!
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Review | Mijn eigen hoesje via Gocustomized.My Profile

  • januari 15, 2016 at 5:39 pm

   Ja ik ben zeker een trouwe bezoeker haha

 7. januari 15, 2016 at 5:21 pm

  Leuk, die kans laat ik niet liggen ๐Ÿ˜›

  Ik blog nu een week of 6 op http://www.matteandshimmer.nl, over beauty en lifestyle, reviews, tips en handigheidjes. Ik kan veel vertellen maar leukste is als je een kijkje komt nemen! Zie je meteen of het je bevalt ๐Ÿ™‚

  Liefs!
  Mariska onlangs geplaatst…Gids voor online shoppen | Waar kun je dit make-up merk bestellen?My Profile

 8. januari 16, 2016 at 12:16 am

  Ik blog over Gratis/koopjes, Persoonlijke dingen en ben altijd op zoek naar nieuwe producten en vreemde smaken chips, snoep of andere dingen.

 9. januari 16, 2016 at 5:42 pm

  Danny Heidendal is de naam, 23 jaar jong en woonachtig in Heerlen, Zuid-Limburg. In 2008 ben ik mijn allereerste weblog begonnen, runnende op WordPress. Dat weblog heb ik tot 2012 in stand gehouden. In 2012 er helaas mee gestopt wegens tijdgebrek. Begin januari van 2015 ben ik weer begonnen. Meer wegens het feit dat ik mijn ontwikkel-skills wilde uitbreiden. Zodoende heb ik toen een weblog in elkaar gezet.

  De laatste tijd ben ik actiever geworden wat betreft het bloggen. Voorheen deed ik altijd reviews voor een aantal bedrijven, maar dit heb ik het afgelopen jaar niet meer gedaan. Wellicht dat ik dit in de toekomst weer zal gaan oppakken. Momenteel blog ik over van alles, maar voornamelijk zijn het persoonlijke blogs.

  Voor meer informatie over mij als persoon zijnde, kun je mijn biografie checken <3

  • januari 16, 2016 at 6:17 pm

   Leuk Danny! Goed dat je weer overnieuw bent begonnen ๐Ÿ™‚

 10. januari 30, 2016 at 6:47 pm

  Wat leuk dat we mogen spammen! We zijn je meteen gaan volgen via bloglovin.
  Wij zijn twee dames die nu iets meer dan 1 maandje bloggen op: http://sobeautywomen.wordpress.com

  Hier bloggen wij over van alles, van beauty tot aan persoonlijke artikelen en af en toe komt er een leuke DIY online.
  Wij zouden het heel leuk vinden als je een kijkje neemt op onze blog ๐Ÿ™‚

  Liefs
  sobeautywomen onlangs geplaatst…Essence: Binnenkort niet meer verkrijgbaar!My Profile

  • januari 30, 2016 at 8:36 pm

   Hey wat tof ! Ik zal zeker even kijkje gaan nemen ๐Ÿ™‚ liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge