Lifestyle| tattoo inspiratie

tattooEen tattoo, een tatoeage, het is maar net hoe je het zelf zegt. Ik hou er in ieder geval wel van, ik vind het mooi. En al zeker wanneer er een bepaalde gedachte bij zit, of een reden. En aangezien ik graag ook nog een tatoeage zou willen ging ik weer even neuzen naar tattoo inspiratie !

Zoals jullie waarschijnlijk al weten heb ik al een mooie tatoeage staan op mijn rechterpols. De reden achter die tattoo heb ik al eens een keer uitgelegd in een artikel. Maar ik zou er graag nog eentje willen.

De eerst volgende tattoo die ik graag zou willen is er een van vlinders. Ik geloof dat er meer is tussen hemel en aarde, en ik geloof ook wel dat mijn opa en oma als een vlindertje hier zich af en toe laten zien. Dat vind ik zelf een mooie en fijne gedachte. Vandaar dat ik kies voor vlinders. Alleen het ontwerp en de hoeveelheid vlinders is nog een vraag.  Wil ik er eentje met sterrenstof, en het aantal sterren staat dan voor de mensen en dieren. Of wil ik juist meerdere vlinders ?!

Ik ging dus weer eens scrollen door Pinterest en ik wil 6 tatoeages met jullie delen! Niet alleen maar vlinders, er waren er meer die ik mooi vond.

 photo 7e34f672b8a41e893f6f6de928b58587_zpscts8qo33.jpg

Deze vond ik erg gaaf, aangezien ik ook uit november 1994 ben. Het doet me denken aan mijn geboortejaar, maar ook aan Hakuna Matata. Geen zorgen hebben, iets wat ik soms nog wel eens moet terug halen.

 photo 5d47d0dca973c75820ac5fcf84470875_zpsng0wuptv.jpgDeze is een van mijn favoriete om echt te laten zetten. De patronen van de vleugels, de indeling van de vlinders. En het mooie donkere, met de dieptewerking. Ja dit is toch wel eentje die ik op mijn arm zou willen.

 photo 24d1204d73109801b7a4d93ee855a59f_zpsczx4chdf.jpgOok deze doet me weer ergens aan denken, dit maal aan mijn hondjes. Ik ben een echt hondenmens, ik vind ze geweldig, hun karakter, hun doen, wat je er mee kan doen. Noem maar op! Ik heb daarin tegen eigenlijk vrij weinig met katten, ik vind ze leuk, maar zelf hoef ik er geen.

 photo 25a3b5c0d54988cffd2218d876720503_zps7r2kwybn.jpgDeze doet me denken aan innerlijke schoonheid. Je bent mooi, van buiten maar ook van binnen, en dat moet je onthouden. Blijf dicht bij jezelf en je bent het allermooist.

 photo bb6aae509d4952f67041835f1e9148b4_zps7r8qjeso.jpgDeze vond ik gewoon mooi. Mijn oma zei vroeger altijd “de kunst van het leven is om het kind in je te bewaren”. En dat probeer ik ook na te streven. Volwassen zijn is prima, maar soms mag je ook heus wel als een kind zo blij zijn. Of mega enthousiast, of gewoon alsof je pas kan lopen door de kamer waggelen. Gewoon omdat het kan, en omdat het grappig is.

 photo ea7afec57793a1e2093da06e365adaa4_zpsqez7sudx.jpgEn dan de laatste alweer. Ik vind de kleuren hier erg mooi, alhoewel ik het idee heb dat ik die kleuren niet zo fel in Nederland kan krijgen. Het patroon en de kleuren, i like it!

Zo en dat was weer een reeks aan tatoeages! Bij mij begint het weer te kriebelen als ik het zie, hihi. Maar eerst nog even sparen. Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig, hoe denken jullie over tatoeages?

Liefs,
Kelly

p.s. als je op de foto klikt ga je naar de bijbehorende link op Pinterest 😉

Comments

comments

10 comments for “Lifestyle| tattoo inspiratie

 1. tamara
  februari 23, 2016 at 6:55 am

  Tja ik heb er wel enkele en ook grote bijzitten.
  Persoonlijke keuze van je tattoo’s is toch wel het infinity teken.
  Dat moet mijn laatste tattoo worden.
  Het infinity teken met Luca’s naam erin

 2. februari 23, 2016 at 10:02 am

  Die hakkunah matata vind ik echt heel gaaf! Zo’n kattenpootje vind ik ook zo leuk 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Catrice Luxury nagellak | ReviewMy Profile

 3. februari 23, 2016 at 12:45 pm

  Ik vind dat pootje erg mooi, maar die hakkunah matata is ook erg tof! Ik ben ook al weer bezig om een nieuwe te verzinnen. Sommige hebben bij mij betekenis, maar lang niet allemaal. Ik vind het vooral erg mooi! Liefs ilona
  Ilona onlangs geplaatst…Even geen fotodagboek! | PersonalMy Profile

  • februari 23, 2016 at 12:58 pm

   Ik vind het zelf ook erg mooi 🙂 Liefs

 4. februari 23, 2016 at 7:37 pm

  Alles wat met disney te maken heb vind ik bijna altijd wel mooi! -x-
  Marushi onlangs geplaatst…Let’s get personal! Q&AMy Profile

 5. februari 24, 2016 at 3:55 pm

  Wat een schattige tattoos! Ik wil ook een tattoo, maar ik durf niet!

  • februari 24, 2016 at 11:34 pm

   Als je er zeker van bent zou ik het gewoon doen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge