Lifestyle| Verveeltips zonder internet

internet
Een tijdje geleden schreef ik al over verveeltips voor thuis wanneer je wel beschikking hebt op internet. Maar soms heb je een moment dat het er niet is, of dat je geen behoefte aan internet hebt, dus verzon ik wat leuke dingen om te doen zonder internet!

 • Haken
  Het eerste wat in me op kwam was haken. Leuk en simpel, alleen haak ik er binnen de kortste keren weer bij af. (Grappig haak, haken, oké sorry, haha.) Hieronder zie je een tutorial die ik vond op Youtube. Garen en haaknaalden kun je heel goedkoop vinden bij de Action!
 • Boek lezen
  Heerlijk weg duiken in woorden, en je eigen fantasie erop loslaten. Ik hou er wel van, zachtjes een muziekje op de achtergrond, drinken, wat lekkers en ik dwaal zo weg.
 • Wandelen of fietsen
  Frisse lucht vind ik altijd wel lekker, maar dan wel met een zonnetje op me gezicht. Dat maakt me altijd vrolijk. En het brengt me op ideeën.
  sneakpeak England
 • Foto’s maken
  9 van de 10 keer als ik buiten rondloop heb ik mijn telefoon of camera wel in de hand. Foto’s maken van alles wat ik zie, de lucht, water, groen. Of gewoon binnen van producten of spulletjes. Ik kan me er prima mee vermaken!
 • Auto’s in bepaalde kleuren tellen
  Als je in de auto zit en je dus echt heel erg verveelt.. Tja dan zie ik dit nog als een soort van oplossing! Gewoon om je enigszins bezig te houden.
 • Meezingen en luisteren naar muziek
  Youtube aan, muziek uit de goede oude tijd, zoals deze. En blèren maar! Prima activiteit, zeker wanneer er niemand thuis is.
  toblerone cupcake
 • Bakken
  Even op de fiets naar de supermarkt voor wat frisse lucht en dat lekker de keuken in duiken om te bakken. Dat is een van mijn ultieme dingen om te doen op een vrije dag. En dan bijvoorbeeld cupcakes bakken, of experimenteren, of nieuwe bakproducten uitproberen.
 • Telefoon opschonen
  Een klusje wat je altijd uitstelt. Het opschonen van je telefoon, soms moet het gewoon gebeuren!
 • Kleuren/tekenen
  Men neemt kleurpotloden of stiften en een kleurplaat, en kleuren maar ! Makkelijk, en je kunt zo even lekker zonder moeilijk te denken wat doen! En tekenen is natuurlijk leuk, gekke figuurtjes, realistische landschappen. Gewoon lekker je creativiteit prikkelen.
 • Lijstjes maken
  Ook leuk om te doen zijn lijstjes maken. Van dingen die je nog wilt doen (ook een idee om dan dat werkelijk ook uit te voeren), dingen die mee wilt nemen ergens naar toe, er zijn zoveel dingen om lijstjes over te maken 🙂
 • Verhaal schrijven
  Je kunt natuurlijk ook een verhaal gaan schrijven, romantisch, humor, drama, horror.. En als het wat is kun je het natuurlijk ook delen op je blog, wanneer je weer internet hebt haha!

Zo en dat waren mijn ideeën om te doen wanneer je geen internet hebt en last hebt van verveling ! Ik hoop dat ik je op weg heb gebracht en heb je zelf nog leuke ideeën ?

xxx

Comments

comments

2 comments for “Lifestyle| Verveeltips zonder internet

 1. Bettie
  maart 18, 2016 at 8:57 am

  Ook al een goed lijstje voor offline dagen! Ik heb dit weekend een offline weekendje of in ieder geval heel weinig op internet gaan. Een verhaal schrijven vind ik wel een goede. Ik zit al 1 of 2 jaar met de gedachte dat ik een boek wil schrijven. Als ik offline dagjes instel, heb ik daar gewoon meer tijd voor.

  • maart 18, 2016 at 10:46 am

   Ja ik herken dat wel ! Een offline weekendje zorgt ervoor dat je weer even je ogen op andere dingen gericht krijgt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge