Lifestyle| Vloggen

youtube
Goedemorgen ! Ik zit momenteel met een complete writersblock voor mij. Het wil deze week even niet zo goed lukken om woorden uit de vingers te krijgen. Gelukkig sprong er wel een ander idee in mijn hoofd !

Ik ga vandaag vloggen! Als je dit leest zit ik namelijk hoogstwaarschijnlijk in de vrachtauto onderweg naar het Noorden. En het leek me leuk jullie gewoon een dagje mee te nemen, zo zie je een beetje wat mijn dag inhoudt wanneer ik mee ga. Dus dat ga ik vandaag doen, en dan zien jullie morgen het resultaat ervan 🙂 En voor vandaag heb ik dan 3 filmpjes, van afgelopen jaar, voor als je ze gemist hebt. Of gewoon om nog eens terug te kijken en te lachen! Want youtube en ik is nog even oefenen 🙂


Tja, de meningen over deze vlog zijn verdeeld, maar het was wel leuk en spannend om te doen!


Hier ben ik het meest trots op, het is weliswaar een sfeerfilmpje, maar wat was dat gaaf! In mei gaan we weer!


En dan nog deze ! Tja, ik voel me in dit filmpje net de Swedish chef. Dus ik zou zeggen voel je vrij en lach even lekker mee!

Zo, nu is er toch nog een beetje uitgerold. Gewoon een klein overzichtje, maar wel humor! Ik zie je in ieder geval morgen voor de vlog van vandaag ! Vinden jullie mij ook net de Swedish Chef?

Liefs,
Kelly

p.s. mocht je je willen abonneren dat kan hier!

Comments

comments

2 comments for “Lifestyle| Vloggen

  1. februari 5, 2016 at 5:26 pm

    Leuk dat je gaat vloggen!
    Jolet onlangs geplaatst…Etos | BrushesMy Profile

    • februari 6, 2016 at 7:59 pm

      Het was een hele opgave haha 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge