Linda meiden

linda meiden
Goedemorgen! In de schappen van de boekenwinkel stond iets met een zwart en roze opdruk. Het trok gelijk mijn aandacht, het bleek de Linda meiden te zijn. Mijn mond viel open, ik had er namelijk nog niet van gehoord. Wel was ik gelijk enthousiast, de Linda vind ik namelijk erg leuk, maar zit net op de grens van wat me wel en niet interesseert. Toch liet ik in het kader van de bezuinigingen het boekje liggen..

Maar zoals jullie me inmiddels denk ik wel kennen, het bleef knagen. Toen ik dinsdag door de Albert Heijn liep, ging ik op jacht, wie weet hadden ze het boekje nog. Los  hadden ze hem helaas niet, maar hij zat wel in een verpakking met de Linda voor €7,99. En toen begon het duiveltje in mij te praten.. Ik wilde eigenlijk heel graag weten of het wat was, en wellicht wel iets was om over te typen. Dus ging hij mee, onder het mom van “inspiratie voor mijn blog”. Achteraf gezien een rot smoes voor mezelf, maar ik ben blij dat ik het toch heb gedaan!

 photo 1_zpsbjxskjjw.png

De inhoud is leuk, het doet me denken aan de Cosmogirl, maar dan net een tikje meer volwassen? Voor mijn gevoel in ieder geval wel. Het spreekt me wel aan. De artikelen zijn erg gevarieerd, wat ik heel fijn en leuk vind. Hierboven zie je leuke funfacts.

 photo 2_zpsnebvnkb7.pngAan outfits kom je ook niks te kort, in deze editie staan er 2, allebei met informatie over de kleding. En de foto’s zijn erg mooi. Deze foto’s zijn mijn favoriet.

 photo 5_zps0leh6p4v.png

Ook vind je er kleine blokjes informatie over boeken, muziek, films, en..

 photo 3_zpsl9ouakwg.png

Het world wide web! Serena van Beautylab.nl staat erin, nog wat leuke tips over blogs en andere leuke dingetjes die zij waren tegen gekomen online.

 photo 4_zpspqqmypx0.png

Reclame, en persoonlijke verhalen komen ook veel aanbod. En vooral de persoonlijke verhalen vond ik erg interessant en leuk om te lezen.

 photo 6_zpsu40gzdsm.png

De achterkant, ik vind het net alsof ik de Vogue heb gekocht. Alleen dan meer in mijn smaak en stijl. I like it!

Ik heb dit blad niet gekregen om te reviewen. Maar ik ben er zo enthousiast over dat ik het graag met jullie wilde delen. Het is een leuk blad, een soort van tussenstap tussen de Cosmogirl en de Linda. Het leest lekker, interessante dingen worden besproken en er zitten luchtige dingen tussen. Jammer genoeg komt er niet iedere maand een nieuwe uitgave, dit is per seizoen. Ik ben in ieder geval blij dat ik naar het duiveltje heb geluisterd en heb zeker geen spijt. Ook de Linda van deze maand is leuk trouwens 😉 Hadden jullie al eens gehoord over de Linda meiden ? En wat vinden jullie ervan?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

4 comments for “Linda meiden

 1. oktober 10, 2015 at 11:42 am

  Klinkt als een super leuk tijdschrift !
  Danielleeee onlangs geplaatst…Review – The Body Shop Moringa Body SorbetMy Profile

  • Kelly
   oktober 10, 2015 at 11:52 am

   Ja is echt leuk!

 2. oktober 10, 2015 at 5:42 pm

  Oh wat leuk! Heel leuk dat je er een blogje over geschreven hebt. Dit blad is nieuw voor me. Ik ben wel heel nieuwsgierig geworden.
  Annelies onlangs geplaatst…WINACTIE: Vergeet niet om mee te doenMy Profile

  • Kelly
   oktober 11, 2015 at 10:56 am

   Ik zou het zeker eens halen en zelf oordelen 🙂 Ik ben er blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge