Long lasting lipstick Essence #04 on the catwalk

On the catwalk
Goedemorgen! Maandag kon je lezen over wat ik zaterdag kocht. Dinsdag vertelde ik over de nieuwe nagellak en vandaag laat ik jullie de lipstick zien. Het is niet roze, maar ook niet echt rood, of juist wel.. Vreemd, maar ik neem jullie mee de catwalk op!

 photo 04_zpsjm6wtldv.jpg
Zoals jullie in de titel konden lezen heet de kleur #04 On the catwalk. En hoort hij bij de longlasting lipstick collectie van Essence. Het is een mooie kleur, hij neigt naar het rode, maar toch zie je de roze gloed.

 photo vUJNAjiK0e8vVeLSa-Zc-l1f9f_zVC2hnwmmajNfqhQV2ydTq9eP_9tVkCRQln8xBI6Bn4K2giSoSHrYLlGYJU_zpsno0lnlcr.jpg
Wanneer je de lipstick in eerste instantie aanbrengt is hij rood. Naarmate hij vervaagt neigt hij meer naar het donkere donkere roze. Ik vind het wel mooi. Hij is dus wel longlasting. Hierboven zie je een swatch, de kleurlagen kun je er ook goed in zien.

 photo E_8hTINK7f9OLv9_vJL-tZQ3IoqM1D0_FIRyyKS0yw4Cs_F3v-qielBSP4GhpWpiMrAqf-uzrRIDiBMm_L2KL4_zpsfddnlmqa.jpg
De verpakking is hetzelfde als de andere longlasting lipsticks. De huls is zwart met een rode/roze rand die de kleur moet voorstellen. Naar mijn idee ziet het er wel luxe uit.
 photo bwUJfktBBVGrzaDw-EPzBzYSkMrq_dByV-QCu1RJrbw_zpscgqbnpyp.jpg
Dit is hem bij een full face foto.

Ik ben er weer blij mee! Binnenkort wil ik een echte rode kleur, en een aantal meer bruine en misschien wel paarse tinten bij halen. Maar daar moet ik het lef nog even voor vinden. Deze kleur is op dit moment favoriet en ik loop er dagelijks mee op mijn eigen catwalk. Wat vinden jullie van de kleur ? Een go of een no go?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

8 comments for “Long lasting lipstick Essence #04 on the catwalk

 1. Ans v zantvoort
  oktober 9, 2015 at 8:23 am

  mooie kleur Kelly, ik ga de lipstick van Essence proberen hopelijk blijft hij beter zitten als al die andere die ik geprobeerd heb. Deze kleur staat jou mooi ! Gr ans

  • Kelly
   oktober 9, 2015 at 8:42 am

   Dankjewel Ans! Leuk!

 2. oktober 9, 2015 at 10:10 am

  Wat een mooi warm opvallend kleurtje, perfect voor de herfst. Staat je ook ontzettend mooi <3

  • Kelly
   oktober 9, 2015 at 10:25 am

   Vind ik ook! Ah dankjewel šŸ™‚

 3. oktober 9, 2015 at 6:09 pm

  Hij staat je goed! Essence is een prima merk! Ik gebruik er meestal blush en oogschaduw van.
  Annelies onlangs geplaatst…Hoe het is om weinig energie te hebbenMy Profile

  • Kelly
   oktober 10, 2015 at 11:40 am

   Dankjewel! Die zijn ook erg fijn, klopt.

 4. oktober 9, 2015 at 8:06 pm

  Ik vind het een hele mooi kleur ! Staat je goed !
  Danielleeee onlangs geplaatst…Review – The Body Shop Moringa Body SorbetMy Profile

  • Kelly
   oktober 10, 2015 at 11:40 am

   Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge