Merry Christmas!

merry christmas
Goedemorgen! Het is donderdag 24 december ! Oftewel vanavond begint Kerstmis, 2 daagjes genieten van gezelligheid samen bij de boom. En lekker doen wat we zelf leuk vinden. Ik heb er heel veel zin in, maar voor dat ik vanavond begin met party-en wil ik nog iets doen..

Merry Christmas!!
Natuurlijk wil ik JULLIE hele fijne feestdagen wensen ! Met heel veel gezelligheid, lekker eten, cadeautjes, gewoon alles erop en eraan !

Vanavond gaan we gourmetten, en daarna cadeautjes met mijn schoonouders. 1e Kerstdag lopen we even heen en weer naar bij mij thuis en doen we gewoon waar we zin in hebben. En ’s avonds gaan we uiteten met mijn schoonfamilie, mijn oom en tante (eigenlijk van Kenneth, maar ik beschouw ze ook als die van mij) waren eergisteren 45 jaar getrouwd en dat moet natuurlijk gevierd worden! 2e kerstdag halen we oma op die we bij Kenneth thuis neerzetten en daarna zullen we naar mij toegaan, gezellig samen zijn en samen eten. Een drukke en leuke planning !

Voor vandaag is dit de enige post, de komende dagen verschijnen er gewoon artikelen, voor wanneer je je verveelt of een momentje voor jezelf hebt 😉 Ik wens jullie nogmaals hele fijne dagen en geniet ervan ! Wat zijn jullie plannen ?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

8 comments for “Merry Christmas!

 1. december 24, 2015 at 8:40 am

  Jij ook fijne daagjes! Ik ben al onderweg in de trein naar Rotterdam. Ga naar de kapper hihi. En vanavond lekker genieten met mijn schoonfamilie!
  Ilona onlangs geplaatst…REVIEW | KIKO NAGELLAK PEARLY RED & PEARLY GREEN BUTTERFLY (+ WINACTIE )My Profile

  • december 24, 2015 at 9:06 am

   Ohh leuk! Ben benieuwd naar het eindresultaat 🙂 Dat ga ik vanavond ook doen! Geniet ervan!

 2. december 24, 2015 at 9:51 am

  Gezellige drukke dagen zo te lezen, veel plezier! Hier doen wij het een jaartje rustig aan 🙂

  • december 24, 2015 at 10:10 am

   Jazeker ! Ook lekker om rustig aan te doen 🙂

 3. december 24, 2015 at 12:41 pm

  Fijne vooruitzichten 🙂 Heerlijk! Vanavond gaan we naar familie toe, lekker eten en cadeautjes. Morgen lekker de hele dag met zn tweeën en de 2e kerstdag moet ik in de ochtend en middag werken, dan heb ik nog de avond met mijn vriend.
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Personal | Boos, verdrietig en machteloosMy Profile

  • december 24, 2015 at 5:02 pm

   Oh dat is ook heerlijk ! Geniet ervan 🙂

 4. december 25, 2015 at 7:08 am

  Jij ook een hele fijne kerst gewenst Kelly! Zo te horen ga je twee hele gezellige dagen tegemoet, waarin je gezellig samen bent met je famlie. Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge