Mijn Winterschoenencollectie

winterschoenencollectieGoedemorgen! Vandaag leek het me leuk om jullie een kijkje te laten nemen in een deel van mijn schoenencollectie. Volgens vele heb ik behoorlijk wat schoenen, zelf vind ik het nogal meevallen aangezien ik hakken niet vaak draag en daar het meeste van heb. Ik heb natuurlijk ook sandaaltjes en slippers en ballerina’s, maar aangezien het winter begint te worden richt ik me vandaag even op de winterschoenen 🙂 Dus ik neem jullie mee door mijn schoenen collectie!

 photo nikes_zpsuspku8e5.png
Allereerst mijn dagelijkse schoenen. Doordeweeks draag ik alleen nog maar mijn Nikes. Na verschillende keren met heel veel pijn en moeite op hakken naar school te gaan ben ik nu echt overtuigd dat ik alleen maar met deze schoenen die afstanden kan lopen. Ze zitten lekker comfortabel en ze zijn stevig.

 photo winterhakken_zpsgdbulc1v.png photo boots_zpsreawi4xr.png
Mijn favoriete enkellaarsjes met hak zijn deze 2 beauty’s. De ene kocht ik een of 2 jaar geleden bij de Van haren en heeft een dikker vachtje van binnen. De andere kocht ik nog niet zo lang geleden bij de Van Haren.

 photo sneakersleehakken_zpsuzhivqda.png
Dan hebben we nog mijn sneaker sleehakken, die heb ik 3 jaar geleden gekocht bij de Primark in Essen. Ik vond ze zo ruig dat ik ze dolgraag wilde hebben. Alleen erop lopen is niet mijn sterkste kant.

 photo laarsjes_zpsixtfjmn1.png photo stars_zpssblsxhnc.png
Dan hebben we nog deze 2 soort van enkellaarsjes. Ik vind ze erg leuk, maar ze werken voor mij alleen in de weekenden. Ze slijten vrij snel van binnen met het tempo dat ik loop naar de bus en terug. Deze kocht ik vorig jaar bij de Van Haren.

 photo highheels_zpsew7z0j1h.png
En als laatste deze high heels. Tenminste zo zijn ze voor mij! Ik vind ze echt prachtig, maar erop lopen ?! Nope, deze heb ik alleen aangehad naar 2 bruiloften. En ik was blij dat ik nog kon wisselen voor een paar ballerina’s in de auto. Dit zijn echt “mooi blijven zitten” schoenen.

Zo dat is mijn winterschoenencollectie tot nu toe ! Zijn jullie ook zo’n schoenenshoppers? Of valt het mee? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge