Mind goal

mind goal

Als er iets is wat ik heel moeilijk vind is het om gewoon dag voor dag te leven. En me niet zorgen te maken over wat er nog gaat komen. En misschien wel het moeilijkste wat mis kan gaan. Bijna dagelijks ben ik er mee bezig.

Een paar weken geleden heb ik me voorgenomen om het verleden het verleden te laten en er niet meer mee bezig te zijn. Dat ging me best goed af !

Daarna nam ik me voor om te gaan doen wat ik zo leuk vind. En daar hoorde bloggen ook bij ! En zie hier hij staat ! Niet pas, maar Al een week. En ik heb zelfs al een paar vreemde bezoekers gehad, en wat ben ik daar nu al trots op! Iedere keer als er weer iemand reageert die ik niet ken, begin ik het gelijk iedereen te vertellen. Heel tof !

En nu heb ik me voorgenomen om alles wat mis kan gaan de boel te laten en meer uit te gaan van het positieve ! En dromen over de toekomst. Ik heb nog genoeg plannen voor de boeg, waar ik over een tijdje wel een logje aan besteed. Maar wanneer ik daarover dagdroom wordt ik zo vrolijk, en dat werkt zoveel beter dan me druk te maken.

Dus vandaar deze quote! En vandaar deze “mind”goal. Wie weten kan ik een van jullie er nog mee inspireren!

Hebben jullie wel eens van die doemgedachtes ? Of hebben jullie ook een quote die jullie motto/doel etc. beschrijft ? Ik ben heel benieuwd, laat het me weten in de comments hieronder !

Liefs,
Kelly

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge