Mini shoplog!

mini shoplog
Hoi iedereen! Een beetje later als gepland, maar hier het 2e logje van vandaag. Mijn planning werd namelijk een beetje verstoord door mijn gevoel van “Ik moet ze vandaag nog hebben”. Maar, wat wilde ik dan zo graag hebben ? Dat lees je hier!

 photo DSCN1703_zpsdqlwhahg.png  photo DSCN1704_zpswcrstdom.png
Bij de kruidvat was 1+1 op de nagellak, super ! Dus daar sloeg ik 2 lakjes in. Een van Essence en een basecoat van Catrice! Welke dit waren laat ik jullie dit weekend zien in een NOTD.

 photo DSCN1705_zpsukecfz8g.png
Verder kocht ik deze licht roze lipstick van Catrice in de kleur Rose-Mantic Nights, nummer 400. Ik ben heel benieuwd wat de kleur is als ik hem heb geswatcht! Maar dat zal ik jullie ook nog binnenkort laten zien !

En dan het geen waarvoor ik persé naar de stad toe wilde..

 photo DSCN1699_zps9ek8hqbf.png
Deze beauty’s van Van Haren ! En ze zijn van mij 🙂 Ze hadden nog een paar in mijn maat, en ze voelen aan als sloffen. Heerlijke schoenen die ik hopelijk vaker kan dragen dan de gemiddelde hakken schoenen. Het zijn fijne enkelaarsjes met een hak van 8cm. Deze waren nu in de folder voor €34,90.

Ik ben weer helemaal happy met mijn aankoopjes! Het was het lopen en busreizen helemaal waard. Hebben jullie ook van die momenten dat je persé iets moet hebben en niet meer kan wachten ? Of kunnen jullie de rust bewaren ? Ik ben benieuwd naar jullie reacties !

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge