Mini shoplog

telefoonshoplogHoi iedereen, vanmorgen vroeg mijn zusje mij of ik meeging naar een klein winkelcentrum in de buurt. En natuurlijk zeg ik daar geen nee op, aangezien er een Kruidvat is en ik graag wat nieuws wilde om te kunnen reviewen! Zo gezegd, zo gedaan en hieronder de mini buit die ik graag met jullie wil delen!

image

Allereerst heb ik een nieuwe deodorant gekocht, nu de compressed versie van Dove. Ik heb altijd invisible dry, omdat die bij mijn kleren geen vlekken achterlaat en dat is wel prettig. Ik ben benieuwd of hij net zo lang mee gaat als de grote fles. Hij koste €3,45.

image

Daarna liepen we door naar het Essence schap. Mijn oog viel gelijk op de nieuwe liquid lipsticks. Dus na een paar swatches maken, nam ik “04 Show off” mee. Hier gaan jullie natuurlijk een review van zien! Deze was €2,59

image

Vervolgens keek ik bij de concealers, ik zocht er eentje voor de wallen onder mijn ogen. Maar ik zag ook coversticks. Aangezien ik nog niet zoveel verstand van concealers e.d. heb nam ik dus een coverstick mee in de kleur “06 Matt Ivory”. En voor €1,99 valt het wel te proberen, haha!

image

Ik wist toevallig dat ze bij DA 40% korting hadden op een aantal producten van Rimmel London. Dus reden we op de terugweg even langs de DA. Mijn zusje had ik deze eyeliner al gegeven, maar ik wilde hem op aanraden van haar zelf ook heel graag. Hij was afgeprijst van €10,49 naar €6,29. En toen ging deze ook mee naar huis!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Hebben jullie al wat nieuwe producten van de Essence lijn gekocht? Ik ben benieuwd naar jullie reacties !

Liefs,
Kelly

Comments

comments

4 comments for “Mini shoplog

 1. augustus 21, 2015 at 6:25 pm

  Leuke shoplog 🙂

  • Kelly
   augustus 21, 2015 at 7:46 pm

   Dankjewel 🙂

 2. augustus 21, 2015 at 10:33 pm

  ik hou van Dove deo! xx

  • Kelly
   augustus 21, 2015 at 11:16 pm

   Ik vind m zelf ook erg fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge