Missing notes #1

missing notesAangezien ik al een tijdje blog en de meeste categorieën uit het zicht zijn verdwenen leek het me leuk om eens per maand wat oudere blogs hier naar boven te halen. 5 blogposts die je wellicht hebt gemist in het verleden, of die van nog niet zo lang geleden zijn, maar wel leuk zijn om op te halen. Vandaar missing notes!

We gaan naar een pretpark en nemen mee.. Een post van begin augustus waarin ik vertelde wat ik allemaal wel niet kocht om mee te nemen naar Moviepark Germany. Ik heb er de grootste lol aan gehad om te schrijven!

What’s in my bag video , deze video vind ik persoonlijk het leukste van alle filmpjes tot nu toe. Ik voelde me net de Swedish chef toen ik mijn tas uit aan het pakken was, haha!

a letter to heaven
A letter to heaven
 , het artikel dat ik schreef waarna ik door mijn moeder een stom kind werd genoemd. Waarom ? Omdat ik haar aan het huilen maakte. Niet dat dat mijn bedoeling was met deze brief, maar hij kan niet ontbreken in deze missing notes. Want missing doe ik ze iedere dag, en de brief schrijven voelde heel goed.

Mijn ultieme droomfiets , mijn ultieme droomfiets, het zegt het eigenlijk al, ik neem jullie mee naar mijn favoriete fiets. Die ik overigens nog steeds niet heb 😉 Hierbij open ik “help Kelly aan haar fiets”, nee geintje 😉 Ooit heb ik er weer een!

Tasty Wednesday| Duvelkesvlees , een artikel dat nog heel regelmatig wordt geopend als ik mijn statistieken zie. Duvelkesvlees ! Een mega lekker recept wat je met rijst, stokbrood, aardappelen etc. kan variëren. Nom nom nom!

Zo en dat waren alweer 5 missing notes ! Heel handig om eens door je archieven te struinen, dat brengt namelijk op ideeën. Welk artikel is jullie favoriet ?

xxxkelly.png

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge