Monday Journal | #1

#mondayjournal1Goedemorgen! Het is alweer maandag ! Een dag waarbij ik altijd moeite heb om een logje te schrijven. Een instagramartikel ? Nee dat werkt niet, ik schrijf al dagelijks over mijn dag. Een weekdiary, nee hoeft ook niet. En toen kwam ik op het idee om de maandag een positieve twist te geven, een boost voor de rest van de week! Ja dat wil ik ! Dus vanaf vandaag vinden jullie hier iedere maandag, een monday journal, een overzichtje met mijn favoriete dag, mijn favoriete blogpost, mijn favoriete instagramfoto, een inspirerende quote, leuke tweet, en ga zo maar door.. Lekker positief dus! En vandaag trap ik af met nummer 1 !

Eigenlijk kun je je dit logje samenvatten als een artikel met alle blije momenten die ik heb meegemaakt. Ditmaal heb ik dingen van mijzelf gepakt, op het filmpje en de quote na, maar uiteindelijk wil ik het een beetje een mix laten worden. Maar sommige dingen moeten groeien, dus vandaag op deze manier!

Guilty Pleasures kookboek

Tja met stipt om nummer 1 staat dit artikel als favoriet. Ik vind het echt een geweldig boek, inspirerend en om bij weg te kwijlen. Nou heeft iedereen weliswaar een andere mening, maar ik ben er echt heel blij mee. En ook de reactie van Sabine op mijn instagrampost liet mij even glunderen. Ja, een heel leuk moment, en stiekem ben ik ook trots op dit artikel.

#50

Donderdag had ik vrij en kon ik mee op de vrachtwagen. Een lange dag is het geworden, maar ik heb er intens van genoten ! Ik hou van het vrachtwagenleventje. Ik zou dolgraag iedere dag de weg opgaan! Maar wel in combinatie met mijn blog. Maar eerst maar mijn doel verwezelijken! De opleiding halen.

Dit filmpje kwam ik zaterdag tegen! Echt het kijken waard! Zo ontzettend schattig! Kennen jullie ratatouille? Daar heeft het beestje een beetje weg van. Spontaan zou ik er ook eentje willen.

 photo instagram_zpssoliniyo.pngEen van mijn foto’s die ik op instagram deelde was deze. Voor mijn opleiding maakte ze nieuwe opleidingskaarten om uit te delen tijdens de opendag. En ja ik sta er full face in.. Om heel eerlijk te zijn, ik vind hem nog leuk ook, ik ben er trots op! Het straalt echt mijn passie voor de opleiding uit. En ook de reacties van anderen waren erg leuk.

 photo twitter_zps2wxfdr6y.pngWoensdagochtend was ik om half 9 in het dorp waar mijn opa en oma worden. Mijn opa haalt standaard de metro rond half 9. Toen hij op het kruispunt stond draaide hij zich om om te kijken of ik in de bus zat. Dus ik zwaaide, en hij had me in de gaten. Leuk! Dus hij kwam even aan het raam praten, is toch super schattig. Dat maakte mijn dag in een klap een goede dag.

 photo pinterest_zpsy4xiuffk.jpg
Bron

Ik denk dat dit toch wel een goede omschrijving is voor een maandag ! Let’s do this!

Ik wens jullie een fijne maandag ! En hoe vinden jullie het idee van dit artikel?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

4 comments for “Monday Journal | #1

 1. november 23, 2015 at 1:12 pm

  Leuk artikel! Het kookboek lijkt me echt zo leuk! De kaft alleen al spreekt me aan! En wat een mooie foto van jezelf op Instagram! Je straalt zeker! 🙂
  Lizzy onlangs geplaatst…Cadeautips voor Sinterklaas & Kerst (voor haar)My Profile

 2. november 23, 2015 at 8:34 pm

  Leuke nieuwe rubriek, ik zeg ; vaker doen 🙂 Wat leuk dat je je opa tegenkwam! Volgens mij had hij ook een fijne dag omdat hij jou gezien heeft. Ik ben geen maandag-fan, maar dit blogje maakt het een beetje beter.
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Personal chitchat #10 | Mezelf in de weg zitten & BlogjaardagMy Profile

  • november 23, 2015 at 9:17 pm

   Dankje 🙂 ja dat zei oma ook haha. Ik ook niet maar des te eerder is het weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge