Monday Journal| #2

monday journal
Goedemorgen ! Het is weer eens tijd voor een “Monday Journal”. Ik laat jullie mijn favoriete instagramfoto, tweet, logje, liedje van afgelopen week zien. Het zijn er niet zoveel maar des al niet te min wel leuk! Dus let’s go!

Allereerst dit lekkere up tempo nummer van Take That. Hij is niet zo nieuw, maar hij is lekker vrolijk naar mijn mening. Goed begin van de maandag lijkt mij zo πŸ˜‰

 photo twitter_zpsecrihuyq.png
Afgelopen maandag tweette ik dat ik wel een leuke maandag had, aangezien ik jarig was en mee op de vrachtwagen. Dat was als reactie naar de jingle van 3fm ergens in de middag.

 photo instagram_zpszdgeaw8x.png
Mijn favoriete instagram foto was deze van ik meen dinsdag of woensdag. Cappy kreeg een stukje beschuit aan de ontbijttafel en het zag er zo snoezig uit toen hij het in kleine stukjes knabbelde en in zijn wangzak stopte.

wpid-wp-1449092791408.jpg
Het favoriete logje dat ik schreef waren de 5 sinterklaas recepten die ik voor jullie op een rijtje zette. Ik was zo blij dat ik met zo’n idee was gekomen. Ik heb geen idee eigenlijk waarom.

#61
Mijn favoriete dag was denk ik toch wel de maandag, logisch ook als je jarig bent haha πŸ˜‰

En de quote die ik deze week je wil mee geven..
 photo pinterest_zpskscdlcuy.png
Voordat je het weet is de maand al weer voorbij ! Dus geniet er iedere minuut van

Zo en dat waren weer een aantal hoogtepuntjes van deze week ! Ik hoop dat jullie het leuk vonden en wat vonden jullie het leukste wat jullie afgelopen week hebben gedaan ?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge