Monday Journal| Christmas music

christmas
Goedemorgen! Om deze maandag weer even lekker fleurig te beginnen had ik mij bedacht de Monday Journal even om te gooien naar een Kerstachtig sfeertje. Even geen overzichtje, ook omdat ik daar even geen tijd voor heb gehad, maar gewoon lekkere kerstmuziek om deze maandag vrolijk te beginnen. En aangezien de kerstmuziek op radio’s ook pas nu op gang aan het komen is, niet heel gek met het lente-achtige weer van de afgelopen dagen! So let’s swing like Santa!


Het eerste nummer waarbij ik denk aan Kerst liedjes is toch wel het nummer van Maria Carey.. Ik kan er niet heel veel over zeggen, maar dat is toch wel voor mijn gevoel het nummer wat erbij hoort!


Dit nummer van Train doet mij denken aan Coca-Cola, hij heeft echt dat gevoel, maar hij hoort er tenslotte ook bij!


Driving home for Christmas.. Tja die stem vind ik al heerlijk om te horen, maar het nummer zelf ook. Ook zo’n heerlijk nummer waar je aan denkt bij Kerstmis.


En dan hebben we ook nog Coldplay met Christmas Lights, een nummer waar ik altijd een beetje bij emotioneel word. Ik vind hem erg mooi, niet mega bijzonder, en de reden dat ik er vaker emotioneel van word weet ik ook niet goed. Maar hij raakt me wel.


Ook het nummer van Band Aid vind ik altijd prachtig. Die stemmen die dan samen komen.. Kippenvel!


En om af te sluiten heb ik mijn favoriete kerstnummer van dit moment gepakt ! Het nummer van Gary Fomdeck a.k.a Gerard Ekdom, hij staat bij mij nogal op repeat. Ik vind het zo’n mooie plaat en het past wel een beetje in mijn levensplaatje al zeg ik het zelf. Aangezien Kenneth het hele jaar werkt en onderweg is, ondanks dat hij ’s avonds thuis komt, ik vind het er wel bij passen.

Zo ik zou zeggen, zet de nummers lekker op, of zoek op christmas song op youtube en swing deze maandag lekker door ! Voordat we het weten is het alweer weekend, en dan is het ook bijna Kerst ! Ik wens jullie een fijne week, en tot vanavond!

Liefs,
Kelly

p.s. de winactie is vanaf nu gesloten!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge