Monday Journal| Food, opladers en een baardagaam

monday journalGoedemorgen! We mogen weer, het is alweer maandag, tijd voor een overzichtje van afgelopen weeks favorieten ! Over 14 werkdagen is het alweer tijd voor vakantie. En het klinkt heel stom, maar ik ben toe aan een weekje tijd voor mijzelf! Maar goed ik heb weer een leuk overzichtje voor jullie in elkaar gezet..

Om de dag lekker te beginnen mijn favoriete liedje van afgelopen week:

Step up was op tv geweest, en ik heb er nog altijd een zwak voor. De muziek vind ik altijd geweldig, dus deze stond op repeat. Ik was namelijk helemaal vergeten dat ik die leuk vond.

Mijn favoriete dag:


Dat was de maandag, en ook wel de vrijdag. De maandag, omdat ik toen eindelijk mijn eigen gameboy color in mijn handen kreeg. De vrijdag was gewoon gezellig, dus dat was ook leuk.

Mijn favoriete gekregen item:
 photo gsmoplader_zpszacafqlm.jpg
Ik heb 2 apparaten die iedere dag opgeladen moeten worden. Mijn Samsung S6, en mijn  Samsung tablet. Daarvoor heb ik 2 kabels, maar aangezien ik ze behoorlijk veel gebruik moet mijn telefoon bijvoorbeeld ook regelmatig tussendoor worden opgeladen. En zonder kabel op school wordt dat behoorlijk pittig. Daarom was ik ook blij dat GSMopladers mij vroeg of ik wat voor hen wilde testen. Natuurlijk zeg ik daar geen nee tegen, dus koos ik voor de oplader voor de S6. Eentje die ik bij allebei kan gebruiken. Hij werd de dag na de bestelling geleverd in een fijne bubbeltjes envelop, en de oplader zat in zo’n ziplockzakje. De kabel is wel wat klein, maar verder werkt hij gewoon prima, dus ik ben er heel blij mee. Maar GSMopladers heeft voor alle telefoons wel een oplaadkabel, en ook andere accessoires, dus zeker een kijkje waard!

Mijn favoriete quote:
 photo 1cc0c254e923e5468b944859ad4ef0c9_zpsxt139gzb.jpg
Ik ben bezig met een heel leuk projectje op te zetten, waar ik super veel zin in heb! Maar eigenlijk komt dat doordat ik het nergens anders echt tegen kom zoals ik het graag zou willen zien. Dus dan doen we het gewoon zelf!

Leuke DIY die ik tegen kwam:
 photo 21aaa82398b212413be51e2f76adaa4d_zpssv89gxnu.jpg
Hoe simpel is dit te maken! En we hebben allemaal chocolade nodig in case of emergency. Dus ik ben eigenlijk wel van plan deze te maken. Lijkt me heel tof!

Mijn favoriete Instagram foto:

Hi my little friend ! #johnnythebeardeddragon #beardeddragon #baardagaam

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op


Deze maakte ik gisteren middag. Mijn kleine vriend, Sjonnie, een baardagaam met een compleet eigen karakter. Echt zo’n beestje wat je nergens meer tegenkomt. Heerlijk lui en zijn eigen briljante blik.

Zo en dat waren  mijn favorieten weer voor deze monday journal! Wat was jullie favoriete dag afgelopen week? 

Liefs,
Kelly

Comments

comments

4 comments for “Monday Journal| Food, opladers en een baardagaam

 1. januari 18, 2016 at 10:07 am

  Wauw die emergency chocolate craft! Jammie, die wil ik ook wel! En wat een toffe foto van johnny! Liefs ilona
  Ilona onlangs geplaatst…New in | Khujo Serine winterjasMy Profile

  • januari 18, 2016 at 5:31 pm

   Ja leuk he! Ik heb mooiere van hem, maar vond deze ook wel leuk 🙂 Liefs

 2. januari 18, 2016 at 2:40 pm

  wat een leuk artikel ben blij dat ik op je blog terecht ben gekomen! liefs

  • januari 18, 2016 at 5:31 pm

   Ahh dat vind ik leuk om te horen, dankjewel! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge