Monday Journal| foodblogger

monday journal
Goedemorgen! Het is jammer genoeg alweer maandag, de kerstvakantie zit erop en ik mag weer naar stage. De laatste maand van stage gaat van start, een maand die in het teken staat van praktische examens. Best spannend ! Maar om even te ontspannen, heb ik weer een onderzoek gedaan naar mijn favorieten, dit maal van de afgelopen 2 weken. Waarin ik ging shoppen met mama en bijna foodblogger werd! Kijken jullie mee?

Favoriete dag:

 photo favoriete dag_zpsltrpxw2r.png
Dat was toch wel 24 december, Kenneth had vrij, en ik had een jurk die terug moest naar de winkel. En nou zou je denken “ze zijn samen gaan shoppen”, maar dat is niet het geval. Hij wilde namelijk zijn vrachtwagen poetsen, dus hij nam mijn zusje mee, omdat ze graag een keertje mee wilde op een korte dag. En ik ging gezellig met mama winkelen! We staken haar in het nieuw, en voor mijzelf kocht ook een andere outfit dan gepland. En tussendoor gingen we gezellig een appelbol eten en wat drinken bij de Hema. Nou het was echt een heerlijke middag, we kregen er allebei zoveel positieve energie van! Moeten we echt vaker doen 🙂

Favoriete moment:

 photo mooi moment_zpsgrccbddg.png
23 december had ik een afspraak met een van mijn beste vriendinnen. We hadden elkaar al 1 jaar niet meer gezien.. Allebei hadden we het veel te druk. We hebben eerst gezellig geluncht, daarna gewinkeld, en daarna wat gedronken bij het zaakje waar zij werkt. En dit is onze eerste foto die we hebben van ons samen in die jaren dat we bevriend zijn. En verder hebben we ook geleerd dat we er geen jaar meer tussen moeten laten zitten, er was namelijk teveel gebeurd haha.

Favoriete tweet:

 photo twitter_zpsmjd0tq6s.png
Nieuwjaarsdag waren we bij oma, mama en ik waren aan het brainstormen over wafels als dessert. En spontaan bekroop mij het gevoel om een foodblogger te worden. Gewoon omdat ik het zo leuk vind om over eten te praten, recepten te delen, inspiratie te geven. Buiten de transport is eten toch wel een ding voor mij. I like it! Maar nu ik ook TDN graag up to date wil houden is een extra blog geen optie. Iets met gebrek aan tijd en een opleiding die nog 2 jaar duurt.

Favoriete eten:

 photo kLR3Ql3eYcoC61paKc24TDfLH6y9aT25mErgOpK1ngk2NnjqgHC0AcBIsk-UnSs0lAArQdjfqcz5tPbs5LLg-U_zpsxqqrniea.jpg
Nu we het toch over eten hebben wilde ik deze foto graag met jullie delen. Eerste kerstdag gingen we uiteten met de familie vanwege het 45 jarige trouwen van mijn (Kenneth’s) oom en tante. Super gezellig ! Bij eetcafé “Ff” in Best. Het voorgerecht en het hoofdgerecht waren zalig, alleen veel te weinig. En na nog 3 bakjes friet te hebben gedeeld had ik nog ruimte genoeg voor het toetje. Dat was namelijk “Hemelse modder” met Baileys en slagroom. Jullie weten dat ik en chocolade de allerbeste maatjes zijn, maar dit, er zijn gewoon geen woorden voor. Alsof er een engeltje op mijn tong pieste, alsof je in bed gaat liggen na een lange dag, alsof je op de bank gaat zitten na een lange shopmiddag, echt die mousse, ik belande er van in de zevende hemel. En daarna kreeg ik ook nog eens extra portie, omdat de moeder van m’n tante het niet op kon. Ik was een geluksvogel, en gelukkig wil mijn schoonpap me gaan leren hoe je het moet maken!

Favoriete game:

 photo ddbRt1novy2yFIjSvOee0RiE0-cpx0o9UR5dJ2giW4sPMf624s92TEDic25LbYJSfqjgggeXKVtsOp-gQuhrNMYwOqmm2IC-eRuj91IboUjPyMA-1bbKXKX866x2_zpscmij6d5x.jpg
Woensdag en vrijdag speelden mijn zusjes en ik online games uit “de goede oude tijd”, oftewel games die wij vroeger speelden. Heel gezellig! Eerst speelden we club penguin en daarna begonnen we aan Habbo. Ja ik speelde vroeger Habbo en daar schaam ik mij niet voor, haha. Sterker sinds gisteren ben ik 8 jaar lid ! Geniaal! En stiekem vind ik het nog steeds grappig, alleen jammer dat er zoveel publieke ruimtes weg zijn waar ik vroeger kwam.

Zo en dat waren mijn favoriete momentjes van deze week! Hebben jullie vroeger iets als Habbo gespeeld?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “Monday Journal| foodblogger

  1. januari 5, 2016 at 7:40 pm

    Hi, vroeger speelde ik ook héél véél spelletjes online! Soms doe ik dat nog steeds, gewoon lekker ontspannen. Afgelopen week was mijn Petekindje jarig, dus samen kaarsjes uitgeblazen :D.
    Pepie onlangs geplaatst…MaastrichtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge