Monday Journal| Planning, control en pannenkoek

monday journalGoedemorgen! Planning, control en pannenkoek dat is de beste manier om mijn favorieten van afgelopen week te omschrijven. Zo kreeg ik een pannenkoek, kwam een mooie quote tegen die een deel van afgelopen week goed kon verwoorden, en was ik goed bezig met mijn blog! 


Allereerst dit liedje. Afgelopen week was namelijk Step Up 1 en 2, en Honey 1 en 2 op tv. Ik heb van alles een klein stukje gezien, maar wel genoeg om herinneringen bij mij op te halen.  Die moves zijn nog steeds geweldig om te zien.

365 daysMijn favoriete dag was denk ik toch wel 3 januari. Want ik werd wakker gemaakt door vriendjelief in plaats van mijn telefoon. De rest van de dag liep weliswaar niet helemaal zoals gepland. Maar dat was wel leuk!

#day8 that moment you’re boyfriend brings you a pancake, cause you like it a lot #366days #sweet #pancakes #nevernoteating

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op


Op instagram postte ik vrijdag een foto van een pannenkoek. Ik had al een aantal dagen mega veel zin in pannenkoeken. Kenneth had vrijdag pannenkoeken op het menu staan, maar ik at gewoon thuis. Hij kreeg een pannenkoek niet op, dus die verdween in mijn buik 🙂

 photo twitter_zpsluxzbd75.png
Woensdag schreef ik de laatste blogpost voor deze week die ik al kon inplannen. Yeah! Ik had dus de eerste week een van mijn doelen volbracht. Ik maakte ook de planning voor deze week. En daar ben ik nu (zaterdagavond) aan aan het werken. Mij mislukte het namelijk om vrijdag al een aantal logjes te typen. Iets met heel moe en zo.

 photo quote_zpsha0ksnwy.png
En als laatste deze quote. Hij beschrijft perfect wat ik de afgelopen paar dagen heb gevoeld. Verschillende herinneringen van vroeger kwamen weer omhoog. Ik heb veel van die tijd geleerd, maar ook een grote scheur er van opgelopen. Een pijnlijke periode die ik nog lang bij me zal dragen. Het is niet eerlijk hoe het is gegaan, maar ik geloof in koekjes van eigen deeg.

Zo en dat was het alweer voor deze keer. Ik wens jullie een hele fijne week! Wat was jullie favoriete instagramfoto deze week ?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “Monday Journal| Planning, control en pannenkoek

  1. januari 12, 2016 at 2:42 pm

    Een erg mooie quote! En wat een geluk met die pannekoek! Liefs ilona
    Ilona onlangs geplaatst…Fotodagboek #7My Profile

    • januari 12, 2016 at 5:32 pm

      Ja hè! Ik was er erg blij mee haha. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge