Monday Journal| rode kerstballen

monday journal
Goedemorgen! Vandaag heb ik weer een gewone Monday Journal voor jullie ! Vandaag dus weer een overzichtje met dingen die favoriet waren afgelopen week. Van een hart verwarmend filmpje tot een selfie met bril. Je ziet het vandaag allemaal voorbij komen in een nieuwe Monday. 

Filmpje:

Vandaag wil ik jullie wat hartverwarmends laten zien. Alvast voor de kerst. Ik vond dit filmpje gisteren op Facebook, en ik vind het zo ontzettend mooi, dat ik het gewoon heel graag wil delen.

Liedje:

Op repeat afgelopen week stond toch echt I’ll be there this Christmas van Gary Fomdeck a.k.a Gerard Ekdom. Een heerlijk nummer!

Tweet:
 photo twitter_zps2wolgkir.png
Eindelijk weer eens een dagje vrachtwagen! Heerlijk! Ondanks het feit dat we nog naar een extra adres werden gestuurd en later thuis kwamen dan gepland. Het was toch wel fijne dag ! En met Kinder Bueno is iedere rit een goede dag.

Instagram:
 photo instagram_zps9yfvfswa.png
Tja, wat kan ik anders zeggen dan dat ik nog nooit zo’n leuke en gezellige klas heb gehad. Met bijna allemaal naar de McDonalds, en mij dan ook nog hun gratis kerstballen geven omdat ze van Coca-Cola zijn en ik dat verzamel. Wat heb ik gelachen!

365 days:
 photo brilsmurf_zpsset9os1i.jpg
Mijn favoriete dag was gisteren! Ik heb er geen logje over geschreven, maar om iets voor 4 kreeg ik eindelijk mijn bril. En wat is dat een verademing ! Ik heb tot nu toe eigenlijk geen hoofdpijn meer gehad, ik zie weer scherp, en dat is zo ontzettend fijn. Ben er echt heel blij mee!

Quote:

Anna Scott:
After all… I’m just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her.

Dit is eigenlijk niet echt een quote, maar een leuk moment uit een mooie film! Notting hill, een mooie film met Julia Roberts en Hugh Grant. Een van mijn favoriete acteurs en actrices. Whoopsidaisies!

Zo en dat was mijn overzichtje alweer ! Wat was jullie favoriete dag afgelopen week ?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

5 comments for “Monday Journal| rode kerstballen

 1. oma
  december 21, 2015 at 8:13 am

  een leuk weekoverzicht en het worden mooie herinneringen als je het over een ..tig aantal jaren nog eens leest! Fijne dag en xx

 2. ans
  december 21, 2015 at 9:31 am

  Vrijdag was voor mij een fijne dag dan is het bijna weekend en s’ avonds komt Tamara gezellig voice kijken .Zondag hebben we pyjama dag gehad lekker op de bank de hele middag Orange is the new Black kijken leuke serie gr van ons

 3. december 21, 2015 at 8:34 pm

  Wat een leuk overzicht! Ben zo jaloers op jou rode kerstballen! En wat fijn dat je geen hoofdpijn meer hebt door je bril. Hij staat je trouwens super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge