The Dutch Notes| Week #5

week 5
Hi! Zo ik heb weer een nieuwe wekelijkse diary voor jullie. Dit keer week 5, met niet zo heel veel foto’s. Mijn week was nogal druk en foto’s maken schoot er jammer genoeg bij in. Maar gelukkig hebben we nog de foto’s van instagram, dus die ga ik vandaag gewoon aan jullie showen :)!

#day32 practical and studying thats what today is about #366days #study #practical

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op

Maandag bestond uit stage lopen, en de rest van de avond leerde ik voor de toetsweek die deze week aan de gang was! Niet zo heel spannend dus.

Dinsdag was mijn laatste stagedag ! Deze doos Merci kreeg ik mee, aangezien daar niemand hem op zou eten. Erg leuk, want hier gaat hij wel op. Ik nam een kruimeltjesvlaai mee om samen af te sluiten. Gelukkig ben ik er weer van de zomer, want stiekem mis ik het werk toch wel een beetje.

Ergens op die wolken vind je nu eindelijk je rust.. Geen pijn, minder zorgen, en de touwtjes weer in handen. Rust zacht!

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op

Woensdagochtend werd ik wakker met een naar appje op mijn telefoon. De moeder waar ik het de afgelopen tijd over heb gehad overleed woensdagnacht. Nu heeft ze eindelijk geen pijn meer en weer rust. Ze is een harde strijder geweest, maar goed is goed. Verder begon de toetsweek vandaag en trapte ik af met de toets voor opslag en de toets voor Engels.

#day34 because i love food and chinese. And i had nothing better to photograph #366days #food #nevernoteating #chinese

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op

’s Avonds haalden mama en ik Chinees. Even de deur uit, rondje rijden en daarna smikkelen van een lekker bordje Chinees. Om vervolgens weer keihard te leren voor de toetsen van donderdag.

No words, just thoughts.. #worldcancerday #smssteunnaar4333 #wereldkankerdag

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op


Donderdag was het wereldkanker dag, dus deelde ik dit plaatje voor iedereen die er te maken heeft gehad, of nog heeft. Ook maakte ik vandaag de laatste 2 toetsen, voor Transport en voor Nederlands. De cijfers die daar uit komen wil ik nog even niet weten. Overigens haalde ik voor Opslag een 7,4 ! Daar ben ik blij mee.

#day35 when you have a car for your own for one day! You better make sure you drive a lot ! #366days #mercedes #driving

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op


Ik had Kenneth in de ochtend al vroeg weggebracht zodat ik met de auto naar school kon. Dus daar heb ik lekker gebruik van gemaakt. Zo sprak ik af met een goede vriendin van mij, waarmee ik dus even een rondje Midden-Limburg heb gedaan. Zij in haar auto en ik met die van “mij” erachter aan. En ’s Avonds haalden ik Kenneth weer op van het werk.


Vrijdag was ik, zoals jullie gisteren hebben kunnen zien, mee met Kenneth de vrachtwagen op. En wat heb ik genoten van de omgeving Schiphol. De oohh en ahh waren niet meer op 2 handen te tellen. Zo gaaf om mee te werken aan een transport dat per aircargo naar een ander land gaat. Tja je houdt van transport of je houdt er niet van.


Dit vond ik zo’n gaaf gezicht ! Een vliegtuig dat met een brug over de snelweg heen gaat. Ik heb er geen woorden voor hoor. Alleen maar WAUW!

#day37 busy with getting my youtube channel ready! #366days #lazyday #youtube #thedutchnotebook

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op


Zaterdag had ik een off day, het enige wat ik leuk vond was even op pad gaan en voor de rest had ik totaal geen puf. ’s Avonds kwam er pas weer wat bloginspiratie omhoog en maakte ik de vlog klaar. En ik zorgde ervoor dat het youtubekanaal er beter uit ziet. Ik gebruik het Kelly’s blog kanaal voor The Dutch Notebook.

I’m just lazy today #layinginbed #lazy #enjoyingmysunday

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op


Zondagmorgen was ik gewoon lui! Tv kijken, inspiratie opschrijven om over te bloggen en niks doen. Pas na twaalven werd ik actiever en ben ik even met mama naar de Action gegaan waar ik een paar leuke dingen heb geshopt.

#day38 let’s try to crochet ! #366days #crochet #newhobbymaybe

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op


Onder andere kocht ik deze leuke bollen garen. In de hoop dat ik hiermee kan leren haken! Ik ben benieuwd!

En dat was afgelopen week ! Niet zo heel veel dingen zijn er gebeurd, wel pittige dingen. Maar ook weer hele toffe dingen. Ach het was me het weekje wel. Vanaf vandaag heb ik lekker een weekje vakantie! Dus mij vind je meer  op de vrachtwagen dan ergens anders. Hoe was jouw week?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

6 comments for “The Dutch Notes| Week #5

 1. februari 8, 2016 at 10:09 am

  Ten eerste wil ik je nog condoleren. Gelukkig heeft ze nu geen pijn meer. Verder vind ik het echt leuk hoe jij je weken laat zien door middel van foto’s. Ik vergeet eigenlijk bij alles foto’s te maken. Er zelf op staan is altijd al een ramp geweest, maar foto’s maken van momenten ben ik ook niet echt een ster in. Moet ik nog even aan wennen voor mijn blog. Jou idee om een jaar lang elke dag foto’s te maken vind ik echt leuk en knap. Zou het je echt niet na kunnen doen
  fabiangijze onlangs geplaatst…Jeugdherinneringen van de basisschool (verleden)My Profile

  • februari 8, 2016 at 10:28 am

   Dankjewel voor de condoleance en het compliment ! Ik heb eigenlijk altijd mijn telefoon in de hand voor foto’s, is een automatisme waar je uiteindelijk aan went haha

 2. oma
  februari 8, 2016 at 12:10 pm

  Was inderdaad een week met verschillende gebeurtenissen. Je hebt het mooi omschreven en inderdaad die foto’s, vind ik ook knap, Kelly. xx

 3. februari 8, 2016 at 3:46 pm

  Awww ten eerste gecondoleerd met dit verlies! Een dikke kus van mij. En wat een leuke week heb je achter de rug. Ik vind die foto met dat vliegtuig erg indrukwekkend! En haken is zo leuk! Tof dat jij er ook aan begonnen bent! Liefs ilona
  Ilona onlangs geplaatst…Even geen fotodagboek! | PersonalMy Profile

  • februari 8, 2016 at 4:57 pm

   Thankyou! Gaaf hè, vond t zo leuk allemaal! Ik vind het nog heel lastig, maar dat zal wel goed komen. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge